Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DOS için Cuellar'ı kanat için de Onyekuru'yu alırsak takım çok yaşlı düşüncesini biraz olsun azaltırız.

Falcao durumu önümüzde ki hafta beli olur diye tahmin ediyorum.

6 nummara transferi yalnız çok daha önemli.

DOS için Cuellar'ı kanat için de Onyekuru'yu alırsak takım çok yaşlı düşüncesini biraz olsun azaltırız.
daha güzel duruyor Cuellar yerine.

Hani Diagne'den gelen para? Şu Deniz Türüç meselesi varken ben Diagne'nin satışının bir müddet daha gecikmesini umuyorum doğrusu. Diagne satıldığı an Türüç kazığı kaçınılmaz.
Sürekli çıkan Deniz Türüç le anlaşıldı haberleriyle Erol Bedir futbolcusunu gündemde tutmaya çalışıyor olabilir. Ya da bize düşman olan medyanın taraftarı kışkırtma çabası da olabilir .
Illa ki oyuncuya ilgimiz vardır ama bahsedilen rakamlara bizim yönetimin alacağını ben sanmıyorum

Sürekli çıkan Deniz Türüç le anlaşıldı haberleriyle Erol Bedir futbolcusunu gündemde tutmaya çalışıyor olabilir. Ya da bize düşman olan medyanın taraftarı kışkırtma çabası da olabilir .
Illa ki oyuncuya ilgimiz vardır ama bahsedilen rakamlara bizim yönetimin alacağını ben sanmıyorum
313

Falcao’yu beleşe vermeyiz agam demişler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu 2 hazırlık maçını izleyip 6 numara eksikliğini hissetmeyen kendine futboldan anlıyor demesin zaten hocanın acil transfer istemesi çok normal oraya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt