Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
313
Denize o paralari bayılıp Falcao gibi adama pazarlık yaparsan milletin gözünde beceriksiz konumuna gelirsin o zaman kimse kusura bakmasın.

Screenshot_20190727-160241_Instagram.webp Josef sabah aslan dövmesi yaptırmıştı şimdi bunu paylaşmış aslan klubümün de simgesi diyor yani bakalım 6 numaraya kim gelecek..

Denize o paralari bayılıp Falcao gibi adama pazarlık yaparsan milletin gözünde beceriksiz konumuna gelirsin o zaman kimse kusura bakmasın.

büyük konuşmamak lzm. daha önce bu adamla kayseriye 8 milyon bayılmış takımız biz.

deniz içinde 3.5'dan aşağı olacağını sanmıyorum.

Sürekli çıkan Deniz Türüç le anlaşıldı haberleriyle Erol Bedir futbolcusunu gündemde tutmaya çalışıyor olabilir. Ya da bize düşman olan medyanın taraftarı kışkırtma çabası da olabilir .
Illa ki oyuncuya ilgimiz vardır ama bahsedilen rakamlara bizim yönetimin alacağını ben sanmıyorum

oyuncuya ilgileri var Erol Bedir'in söylediğine göre. Olmasa yalanlanırdı. Nasıl Ozan Kabak'tan gelen parayı boş bir tenekeye gömdülerse, şimdi o boş tenekeden gelecek 3-5 neyse onu başka bir tenekeye gömecekler.

Eli ayagi duzgun bi 6 alalim forvette Diagnede oynasa olur Falcao filan onemli degil

Takımı yeni forvet alınca yollayacak futbolcusunu geçen senenin yalanı değil miydi bu sene de mi aynı palavra

Bu Ali Koc tam komediymis yav. Aciklamalari facia ;D

Bunlar acayip cirkeflesecek bu sene, tüm gücleriyle üzerimize gelecekler, YÖNETIM AKLINI BASINA TOPLA YAP SU TRANSFERLERI!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt