Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurtdışında doktorluk görevi ustlenen biri olarak Turkiyemizin saglik sistemini ve seviyesini takdir ediyorum. Ailemde cok deger verdigim birini mesela kendi ülkemden önce Turkiyeye yollayip orada meme kanseri ameliyatı olmasını sagladim. Bunun arkasindaki sebep Turkiyeyi ve hekimlerini bilmemden kaynakli. Bundada tabi Turk vatandasligimin cok katkisi var.

Lakin yabancı birini boyle kanser vakalarinda Turkiyeye getirmek zordur. Cunku guven eksikligi sebebi vardir. Bu rahatsizliklarda ülkesinden tutun ameliyati yapacak doktorun geçmişine kadar arastirir bir hasta ve yakini. Heleki milyonlarla oynayan biri daha cok isim yapmis kliniklere gidecegi malum.

Birde kendi esinin boyle aman bir hastalıkla ugrasmasi sirasinda Nainin kafasi nekadar futbolda olur, buda ayri konu.

Seri - Nainggolan

Belhanda

0f

Seri - Nainggolan

--------Banega------------

-------Falcao---------

Cok daha iyi olur. Belhandanin onunu acsalar bile 10 şutun 9 u kaleyi bulmuyor, rakipler rahat. Banega nin önünü acmaksa ..... bayıra acmak demek! Kan alır valla.

Bu arada izlanda maci oncesi "Topu elleri ile götürseler 3 kere kaleye gelemezler" diye müthiş öngörüsü sonucu 3 -0 yenilmemizin ardından "Falcao , Nainggolan diyorlar yok oyle birsey" demesi üzerine gelirlerse Hasan şaşa "Ters Totem Reis" deriz artik!

Nainggolan gelecek

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Acaba bende mi kolpa bir twitter hesabi açip saga sola sahte duyumlar atsam?

Kuslari trollemek, sahte duyumlarla umutlandirma fikri hiç te fena gelmiyor hani.

Nainggolan - Falcao - Genç Scout Forward - Ertuğrul - Emre Mor

Küçük bir operasyon gerekiyor

nainggolan gelsin falcao gelmesede olur. ama olurda ikisi birden gelirse gerçekten şaka söylemiyorum lig bu sene direk oynanmasın boşuna derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt