- 5 Eylül 2014
- 84.453
- 70.240
- 4.393
anlamadım ne diyorsun?size cübbelinin hocası beddua etmiş ondan olamıyorsunuz.Helalik alın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlamadım ne diyorsun?size cübbelinin hocası beddua etmiş ondan olamıyorsunuz.Helalik alın
Saçını .......

ts son şampiyon olduğunda cübbelinin hocası adını unuttum trabzona sohbete gelmiş tabi şampiyon ya trabzon habire silah sıkılmış millet sevinçten içiyor tezahuratlar falan.O da demişki 'eğer gene böyle olacaksa Allah bir daha şampiyonluk nasip etmesin' nasıl bilmezsin yaanlamadım ne diyorsun?
@Hayri Cund bey tatilden döndü artık pazarları kapta o nöbete kalıyorYarın kap kapalı olur pazartesi de bordeux maçı sonrası bir şey yapmazlar Akhisar maçından önce bir şeyler olmalı
neden bileyim?ts son şampiyon olduğunda cübbelinin hocası adını unuttum trabzona sohbete gelmiş tabi şampiyon ya trabzon habire silah sıkılmış millet sevinçten içiyor tezahuratlar falan.O da demişki 'eğer gene böyle olacaksa Allah bir daha şampiyonluk nasip etmesin' nasıl bilmezsin ya
trabzon sempatizanısın ya o açıdan dedimneden bileyim?
nerden biliyorsun kardeştrabzon sempatizanısın ya o açıdan dedim
HyrNainggolan yerine Josef seni tatmin eder mı Onur bey
az önce dedin ya buda kaynak o habere ilişkin O hoca Trabzonspor'a beddua etmişnerden biliyorsun kardeş
2 yil 3 milyon + 15 satin alma opsiyonuCagliari daha maasini veremiyor. Biz bir de ustune 1.5 milyon kiralama bedeli onerirsek Inter Cagliari'ye sg ceker.