- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Fenerbahçe olarak revize edelim. Ts değil.trabzon sempatizanısın ya o açıdan dedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe olarak revize edelim. Ts değil.trabzon sempatizanısın ya o açıdan dedim
bana önceden de trabzonlu imasında bulundunaz önce dedin ya buda kaynak o habere ilişkin O hoca Trabzonspor'a beddua etmiş
15 kadar ardı ardına Come to Galatasaray yazdım. İnstagram yorum yazmamı kısıtladı. Kötüye kullanıyormuşum.
kesinlikle ilgilendirmez haklısın istediğin takımı destekleme hakkına sahipsinbana önceden de trabzonlu imasında bulundun
velev ki trabzonu destekliyorum
seni ne ilgilendirir
o zamankesinlikle ilgilendirmez haklısın istediğin takımı destekleme hakkına sahipsin
Mensah da gelmez. Josefi falan getirirler. O serefsizi bu forma altinda izleriz.
Ya 2 yil kira olsa da 15 milyon cok olur.2 yil 3 milyon + 15 satin alma opsiyonu
İntwr neden göndermekKomple orta saha oyuncusu diyip duruyorlar ya bu adam komple bir futbolcu kötü yaptığı herhangi bir iş yok adamın. Kendini takıma ait hissetsin taraftardan gazı alsın saha içinde bir tek Muslera'dan eldivenleri alıp kaleye geçmediği kalır geri kalan her işi yapar en arkadaki adamdan en öndeki adama kadar herkesle çalışır koşar mücadele eder kalitesinden zaten bahsetmeye gerek yok
İnanılmaz bir transfer olur ...
o zaman
uzayalım
Terim aklı başında adamları sevmez zaten...Nainggolan kaliteli futbolcu ama biraz psikopat.
Terim Adam Eder, diyelim.

bu arada nalçacılılar tribününde bulundum apalıyla baya yakınız sıkıntı yokRengomuza Nalcacililar tribunu amigolugu teklif ettiler de kabul etmedi. Ne lazsporu