Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geleceğine pek ihtimal vermiyorum özellikle eşinin sağlık durumundan ötürü. Gelse bile hayal ettiğimiz Radja'yı sahada göremeyebiliriz, kafasını tamamen futbola verebileceğini sanmıyorum.
Eşi, 2 hafta önce kanser hastası olduğunu açıklamıştı. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Eğer gelirse derbilerde yaptığı şöyle top kapmaları başına forma aldırtır adama.

S.A.
Ev daki işleri bitirdim, geldim.

Nainçulan Geldi Mi ?

c6023e0bef86bc9dee585609ad148b45.jpg
Puuhhhahaaaa bu ne lan

Banega ve Falcao dan sonra simdi de 2 hafta falan Nainggolan haberleri görürüz.

O değilde Nainggolan'ı istemeyen kuşların bahanesi ne olacak?Yaşlı veya sigara içen biri mi diyecekler :D

Nike / Adidas kaç kayme veriyor formalar icin ?

Keşke kendi formamızı yapıp, gelirin 100% alsak.

Sabahtan beri çok defa yazdım. İtalyan medyasını takip ettiğim için Naingollan haberlerini özet geçiyorum.

Naingollan'a Çin'den yıllık 9 milyon Euro'luk teklif var. CDS ve diğer İtalyan basınına göre Naingollan avrupada kalmak istiyorum diye teklifi Red ediyor. Yine İtalyan basınına göre oyuncu eski takımı Cagliari'ye dönmeye sıcak bakıyormuş. Eğer iyi bir teklif gelmezse menejerine Cagliari'ye gitmek istediğini söylemiş. İtaklyan basınına göre Naingollan için 3 teklif var. Sampdoria, Cagliari ve Galatasaray.

Cagliari oyuncuyu istiyor ama maaşının bir kısmını İnterin vermesini istiyor. Biz ise tüm maaşını vermeye hazırmışız. İtalyan takımlarını Naingollanın tüm maaşını verme konusunda isteksizmiş.

İnter ise iyi bir teklif bekliyormuş.

Her futbolcunun hayali

giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt