Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
ŞU KAYMALARI NE GÜZEL YAPIYOR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao nainggolandan daha zor transfer bu arada ama nainggolan imkansız
Ünalbaşgan hesabı ntvsporu trollemişti.Kolpa duyumcuları, sallama haber yapan medyayı oyuna getirelimmi. Bi isim bulalım transferi biitti diye
7 sene önce yapılmıştı burda adını hatırlayamadım siyahi bi oyuncuydu takvim falan son dk girmişti![]()

O normal genc kaleci.olabilir ama ilk gol facia adam sagdan orta yapiyor vida kariusa sut cekiyor atamiyoe rakip oylemi vurulur amq diyip yapistiryor komedi gibiutkunun yedigi golu gordun mu
paradoks yok
Sertliği tamam ama teknik, oyun anlayışı baya eksik... Uzun süreden beri gözden düştü. Kesinlikle Melo etkisi beklemiyorum eğer gelirse
Kayaral bir suru golu var. Rakip hamle yapamiyor kayacak diye o da gol atiyor
ŞU KAYMALARI NE GÜZEL YAPIYOR

Adamdaki bakışa bak ya
Her seferinde nah giderim der gibi karşıma çıkıyor
Orayı yıkarlar bak orayı yıkarlar demiyorum YIKARLARNainggolan + Falcao = Arena'da imza toreni
Ticket = 15TL
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cok da normal degil yav adamın geldigini gore gore ustune vuruyor topuO normal genc kaleci.olabilir ama ilk gol facia adam sagdan orta yapiyor vida kariusa sut cekiyor atamiyoe rakip oylemi vurulur amq diyip yapistiryor komedi gibi
Abartma renktaş fnjdhdhdnainggolan wanyama
seri
feg falcao babel
Birde hepsi kiralık. Ben anlamadım bu işleri seneye ne yapacaz reyis?ne nigolonu ya hani takımı genclestırıyorduk temmuzda
hayatınız yalan be
Birde hepsi kiralık. Ben anlamadım bu işleri seneye ne yapacaz reyis?