Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener ingilterede transfer tahtasının kapanmasını bekliyormuş. Fırsat transferi yapacaklar galiba

Radja aka Ninja

belgium-v-saudi-arabia-international-friendly-390x285.webp

büyük galatasaray taraftarı
kandırıyorlar
kanmayın

Kapta temzilik varmış, yarın kahvaltıdan sonraya hazır olurmuş anca

Ibrahim seten gecen hafta yazdi yani ona inanmak dogru olur

Diagne satilmadan falcao imkansiz

Diagne’nin gitmesini bekleyecegiz,bu kadar uzun surdugune göre 10 milyon’un altinda teklifler var demektir bence

Ertuğrul denen herife yıllık 750 bin euro hangi sivri zeka onay vermiş çıksın benim desin bizde aferin sayın bilmem neresine koyduğum buyu bu da altından ödülün diyelim.
Dünya 150-200 bine oynayacak potansiyelli türk veletleri kaynıyor biz gidip Ahmet clone herif bulup getiriyoruz. Acil transfer ekibi değişmeli utkucana ocakta saygım artmıştı ama şu an yine diplere gidiyor kardeşim masaya yumruğu vurup ya şu x kişisini alırsınız ya da yokum bu herif almak istediğiniz kişiden şöyle şöyle iyi diye rest çekmesini bekliyorum.
Herkes hoca yapsın bişeyler kafasında bu kafa bu ülkede son 20 yılımızı yedi bitirdi birileri sivrilip bazı şeylere karşı çıkmak zorunda

Ben anlamam çift forvet görmek istiyorum artık

İsterse orta saha folloş olsun.

Atletico bile çift forvetle 7 attı reale :)

Genlerimizde var arkadaş, bilmiyorum ama tek forvet oynadıkça içim bayılıyor

Bune arkadaş ya

Emre için denizi bekletiyorlar

Banega için josefi bekletiyorlar

Falcao için kimi bekletiyorlar acaba kesin okaka dır o da

Yolla 10'a Belhanda'yi . Yolla 13'e Diagne'yi . Yolla 15'e Luyindama'yi. Yolla 15'e Marcao'yu. Yolla 3.5'e Yunus'u. Yolla 3.5e Mariano'yu . Yolla 10'a Feghouli'yi . Yolla 7'ye Muslera'yi.Yolla 5'e Linnes'i.

Etti mi sana 82 milyon euro ve 20 milyon ustu maas butcesi . Sonra kapa FM'yi gece boyu nereye kimi alsam diye düşün dur .

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Seri Nainggolan
Feghouli Belhanda Babel
Falcao

Okan
Şener Ertuğrul Gökay Linnes/Emre.T
Donk Selçuk
Yunus Jimmy Emre Mor
XXXXXX (Scout Forvet)

Ahmet,Ömer,Çipe - Tekmük
Mitroglou - Kiralık sözleşme feshi
Diagne - 12 M €

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt