- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Sikiri
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
seni terbiyeli bir insan sanırdım. yazık yazık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sikiri
Gel barışalımÖzür dilerim
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Abi nasilsin, iyisin insallahNaiggolan zor gelir ya, Falcao konusunda sizi bilmiyorum ama ben ümitsizim, gereksiz uzadı aynı Alan mevzusuna döndü.
Shaqiri demedi ki abi shkiri dedi ligue 1 dedi montpellierde var böyle bi insan ama skhiriShaqiri DOS değil
Shaqiri degil renkdas Elyas Shkiri
Bir ara bizimle adi anilmisti. 24 yasiyla genç sayilabilir. Tunuslu kendisi. Bir kaç maçina denk geldim Stili Bennacere benziyor. Konusulan isim bence Shkiri.
![]()
Ellyes Skhiri - Spielerprofil 25/26
Ellyes Skhiri, 31, aus Tunesien ➤ Eintracht Frankfurt, seit 2023 ➤ Defensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 6,00 Mio. € ➤ * 10.05.1995 in Lunel, Frankreichwww.transfermarkt.de
Ilginç bir olay var Bu adamda. Köln ile anlasmisti son anda bugünlerde Alman medyasi Skhiri transferinin ileri bir tarihe sarktigini söyledi
Eyvallah Doğukan iyiyim sen nasılsın kardeşim, bu arada iyi nöbetler her zamanki tayfamız yine burada
Biliyorum laShaqiri demedi ki abi shkiri dedi ligue 1 dedi montpellierde var böyle bi insan
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Falcao da biter yani ona göreö.a. naingollan falcaodan önce biter dedi
umarım yanılmaz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Banega dan bahset Uçakların EfendisiNaiggolan zor gelir ya, Falcao konusunda sizi bilmiyorum ama ben ümitsizim, gereksiz uzadı aynı Alan mevzusuna döndü.

Özgür ayten reis.ö a kım yav
Iyiyiz cok sukur, tayfa olarak Nainggolani getiriyoruz simdi napalim. Transfer doneminin olayi bu zaten kapaninca maclari bekliyoruzEyvallah Doğukan iyiyim sen nasılsın kardeşim, bu arada iyi nöbetler her zamanki tayfamız yine burada![]()

Allah Monchi'nin belasını versin ArifciğimBanega dan bahset Uçakların Efendisi
Zenci ise muhakkak gelsin.Evren'in fransa'dan dedigi orta saha
![]()
Olabilir