Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun ben..Oysa ki başkan tuvalet de olur demişti
Ricardo Oliviera"Çok istedik, adı da geçti, ama gelmedi"
dediniz futbolcu var mı üzüldüğünüz?
En gunceli Asamoah"Çok istedik, adı da geçti, ama gelmedi"
dediniz futbolcu var mı üzüldüğünüz?
Dragao Stadı'nın kazan dairesinde mi? :cool:Falcao bu saatler de kara kara düşünüp kararını veriyor.
nedved vardı bide sparta prag maçı akabindeRicardo Oliviera
Rosicky
Diarra
İbrahimoviç
Van Nistelrooy
say say bitmez
Araştır ve hemen gel bize haber ver ArdaNaingolan gelecek mi la yoksa ben bi arastirayim belcika basininda
" Juventus XY oyuncu yu aldı vakit Asamoah yı bırakacak "
Resmi site fotograf ile duyum vermisti hocam" Juventus XY oyuncu yu aldı vakit Asamoah yı bırakacak "
Kimdi o ya...
Şerefsiz Juve
takımı sassulo idi de herifi bende hatırlıyamadım" Juventus XY oyuncu yu aldı vakit Asamoah yı bırakacak "
Kimdi o ya...
Şerefsiz Juve
Evet ama saat terimi çok geniş bir ifade renktaşulan sabahın 7 sinde işe gidecem uykumdan çiş dolasıyla kalktım foruma baktım bakmaz olaydım.Önümüzdeki saatlerde demişler Falcaom için
Nainggolan da ondan önce gelirmiş (ö.a.) yani yarım saate falan heralde gelirulan sabahın 7 sinde işe gidecem uykumdan çiş dolasıyla kalktım foruma baktım bakmaz olaydım.Önümüzdeki saatlerde demişler Falcaom için
Spinazzola kendi oyuncusuydu atalanta kiralık sözleşmesini fesh etmedi" Juventus XY oyuncu yu aldı vakit Asamoah yı bırakacak "
Kimdi o ya...
Şerefsiz Juve
" Juventus XY oyuncu yu aldı vakit Asamoah yı bırakacak "
Kimdi o ya...
Şerefsiz Juve
[/QUOTE
Spinazolla
ulan sabahın 7 sinde işe gidecem uykumdan çiş dolasıyla kalktım foruma baktım bakmaz olaydım.Önümüzdeki saatlerde demişler Falcaom için