Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarifeli uçaklarda Falcao yok. Ama bu uçak muhabbeti doğru değildir. Sanmıyorum. Tahminimce twitterda uçak muhabbeti yapanların alayı yalan atıyor.

Bir gece vakti
Ve yine coşan bir GSC forumu.

Olup bitecek olanlari kestirmek zor degil:
Haberler fos cikacak ve yarinsabah yanginci tayfa baslayacak yine yonetim istifa demeye. Kendi kendimize gelin guvey oluyoruz suan. Duygularinizla oynatmayin. Heleki uykunuzdan asla olmayin.

Ben şunu anlamıyorum. Biz bu Falcaoyu açıklarsak Diagne'nin fiyatı iyice düşmeyecek mi? Ben Diagne kesin transfer olmadıktan sonra Falcao'nun açıklanacağını zannetmiyorum. O yüzden önümüzde ki 3 4 gün kimse Falcao beklemesin.

Uçak olayı yalan beyler inanmayın...

Adam gelecekse bile özel uçak vermişlerdir. hiç boşuna yorma bence kendini levent abi

Su kolpa duyumculari meydanda soyup linc etmek lazim. Ilk de umarim o zulfo aga denilen davardan baslarlar. Illaki gelecktir o gün. Illaki gelecek o gün, inaniyorum, bir gün olacak.

Umarim o Zülfo aganin da böyle bir tipi vardir.

1564269792442.webp

alacagim zevk tarif edilemez.

Adam gelecekse bile özel uçak vermişlerdir. hiç boşuna yorma bence kendini levent abi
valla bizim yönetimde özel uçağı olan olduğunu sanmıyorum.Hatta özel uçağa para verebilecek bir yöneticimiz olduğunuda sanmıyorum.Özel otobüs olsa bir nebze Abdurrahim başkandan ötürü yeriz yanide özel uçak mümkün değil

Son gelişmeleri merak eden renkdaşlar varsa özel mesaj atabilir,buradan yazmıyorum.Özgür ile az evel konuştum.

Portekiz'den Paris'e uçan 3 uçak var.Yarın ise 2 uçuş var.Şuan uçanlar arasında bi uçağın bilgileri isteğe bağlı gizlenmiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt