Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takiminin kampina katildi, porto’lu story’ler atiyor, yabanci basin haberleri turk fotomac sabah falan kaynakli, bizim taraftar hepsine mantikli bir aciklama bulup eli kulaginda, ucaga bindi mi falan diyor
Abi bu adam kadro dışı falan mıydı benim haberim yok. Adamların sözleşmeli futbolcusu tabiki katılacak kampa, her ihtimali düşenerek

Şimdi Diagne'yi gönderip Falcao'yu sonrasında da Mitroglou'yu gönderip de G.Defrel-A.Musa-F.Acheampong veya Welbeck gibi hızlı çabuk bir forvet alsak efsane olurdu

Umarim Luyindama en az 1 sezon daha oynar. Tas gibi stoper ve topcu. Marcao ise 15m veya arti bir ücrete gidebilir iyi kâr yapmis oluruz. Yeri dolmayacak topcu degil bence. Cahill-Luyindama muhtesem stoper ikilisi olur.

Marcao'dan gelen para ile de iyi bir forvet/orta saha alinir.

Şimdi Diagne'yi gönderip Falcao'yu sonrasında da Mitroglou'yu gönderip de G.Defrel-A.Musa-F.Acheampong veya Welbeck gibi hızlı çabuk bir forvet alsak efsane olurdu
Afrika kupasinda izledim, lesh idi hatta lesh ötesi. Onyekuru'yu oynatmamak büyük bir ihanetti Nijerya icin. Girer girmez fark yaratti.

Sen o kadar uğraşıp kimseyi alamaz, transferi son güne bırakırsan , Diagne alındıktan sonra tabii ki Terim çıkıp 10m eder diyecek..
Ne diyecek, çöp bu adam en fazla 5 ederdi ama şu anki şartlar yüzünden 10 verdik falan mı diyecek.

Çok boş yapan Terim düşmanı var, bu düşünce yapısıyla nasıl bu kadar hayatta kalabilmişler konuşmak heyecan verici.. Marifet yani gerçekten, bravo..
Allahtan yatıp uyuyorlar 12den sonra, radyasyona maruz kalmak gibi birşey devamlı bunları okumak, vücuda zarar..
Valla ben Fatih Terim düşmanı değilim ki Fayih Hoca Galatasaray’ın başına gelmiş en güzel şeylerden birisidir. Ama bir adamı günahsız peygamber ilan etmeniz de beni illet ediyor. Son güne kadar kalmasının bir sebebi de Hocanın kendisi. Albayrak Şükrü Hanedar kendi adamları zaten. Yılların tecrübeli hocası başka oyuncuları yoklatamıyor muydu? 2-3 oyuncuya kitlendik. Diagne transferi yönetiminden hocasından taraftarına hepimiz günahkarız

Doğru düzgün bir şekilde yabancı oyunculardan ettiğimiz karı,fiyat ve performansıda tartışacaksak buyur hadi meydan senin.

Alıp geldiğin oyuncuların bi etiketi var Maicon mesela en kötü gönderdin 1.7 milyona kiralık,Tarık Çamdal gibi,Yiğit Gökoğlan gibi,Umut Gündoğan gibi ben gitmem paramı alıp sömürürüm diyen kaç yabancı çıktı onları say hadi ?

Öncelik ile Türk oyuncular icin farkli parantez acmak gerekiyor. Yabanci kullanma hakkin sinirli, önceden daha da sinirliydi, su an bile hala yerli oyuncu ihtiyacin var. O yüzden yerli oyuncularin piyasasinin cok üstünde para ödemek zorunda kalmamiz dogal. Yabanci sinirinini tamamen kaldir, o vakit ödemeyelim yerlilere para.

Umut Gündogan´i yazmissin mesela, kaca mal oldu bu adam bize ? Bu listeye git Sercan Yildirim´i da ekle... Yabanci almak zorunda degilsin, ama Türk almak zorundasin kurallar geregi.

Yabanci siniri olmasina ragmen, transfer ettigimiz ve tutmayan yerli oyunculardan ettigimiz zararin sadece bonservis düzeyinde, aldigimiz ve tutmayan yabancilardan fazla degil, hatta altindadir. Buna daha yillik ücretlerdeki fark dahil degil.

Ki cogu aldigimiz ve tutan yabancilarda fiyat performansa bakarsak pahaliydi ve zarar ettik ama onu da bir yana koyuyorum.

Bakın gençler olurda takım tökezler medya, rakipler, içimizdeki irlandalılar bu sene Terim i yemeye kalkarsanız, çocuklarınıza bakacak yüzünüz olmaz gelecekte. Bu sene çok daha kuvvetle saldıracak koç ve türevleri şahıslar. Hatta forumda bile yeteri kadar oluşum var. Siz siz olun aman gaza gelmeyin, şampiyon olamasak bile desteğe devam edin yoksa çok pişman olursunuz yıllarca sürünürsünüz. Uyaralım dedik!!!!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anderlecht teknik direktörü Vincent Kompany, Belçika Ligi'nin ilk haftasında oynayacakları Oostende maçına ilk 11'de başlayacak.

Bakın gençler olurda takım tökezler medya, rakipler, içimizdeki irlandalılar bu sene Terim i yemeye kalkarsanız, çocuklarınıza bakacak yüzünüz olmaz gelecekte. Bu sene çok daha kuvvetle saldıracak koç ve türevleri şahıslar. Hatta forumda bile yeteri kadar oluşum var. Siz siz olun aman gaza gelmeyin, şampiyon olamasak bile desteğe devam edin yoksa çok pişman olursunuz yıllarca sürünürsünüz. Uyaralım dedik!!!!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt