- 12 Temmuz 2009
- 60.885
- 24.259
- 2.968
33 yasinda birkere35 yasindaki adama 3+1 mukawele HEA?????????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
33 yasinda birkere35 yasindaki adama 3+1 mukawele HEA?????????
Guzel yavas yavas dusuyor medyaya
Daha önce Aboubakar'ı yazmıştı güvenilmez
33 yasinda birkere
Guzel yavas yavas dusuyor medyaya
Dun bana inanmadiginiz haber bu
Celta talipler artmaya başlarsa hayatta bedava bırakmaz. Ankaragücü talip olmuş bile, şundan çok eminim şikeciler de olur, kargalar da, bide başka anadolu takımlarıda talip olur. Ha alabilceklerinden değil fakat böyle devam ederse hayatta bedava bırakmazlar. Her anadolu takımı 2-3 bonservis ve sonraki satıştan % 50 yi kabul eder.Fatih Terim Emre Mor'u kafalar da Emre Mor son güne kadar başka bir takıma gitmemek için diretirse, öyle veya böyle Celta Vigo istediğimiz şartları kabul eder diye düşünüyorum.
Bonservissiz ve sonraki satıştan %50 pay kafi olur kanaatindeyim.
Daha dun 30 milyonduk 1 gecede 10 milyon sehitmi verdikRadja‘yi inter‘de istemiyorlar. Radja bize gelip sicak bir yuvanin güvenligini yasamalidir. 20 milyon GS taraftari ona ve esine sagligina kavusmasina dua eder.

Kaynaklarimiz farklı herhalde benimki g ile başlıyor y ile başlayan senin kiKaynagini bir harfle ifade edecek olsan bu har hangisi olurdu?
Y mi yoksa P mi?
Nereye istiyor ya öyle bir hakkı mi var ....Diagne'yi satmadan Falcao'yu bi açıklarsak Diagne denen adam bonservisin yarısını istemezse hiçbirşey bilmiyorum
3.5m€ cikis maddesi