Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuellar'ın videolarını detaylı izledim de, adam sert kene gibi eyvallah da, bu adamın yaptığı tackle'ların yarısına faul çalarlar Türkiye'de.
Bir de her 6-7 maçın sonunda cezalı duruma düşer.
Cuellar iyi hoş da , orta saha boyumuz çok kısa kalır.
Öyle bir sorun var.

Ozgurle diyaloğu olan yokmu hiç ?

Özgür nasıl ceza yediyse hala cezalı ama onursal torpilli üyeler cezaliyken bile yazıyor
Siteye bağış yapıyor anlaşılan
Abi konu dün de konuşuldu modlar açıklama yaptı. Özgür abi konusunun fazla uzamamasını istiyorlar.

Ozgurle diyaloğu olan yokmu hiç ?

Özgür nasıl ceza yediyse hala cezalı ama onursal torpilli üyeler cezaliyken bile yazıyor
Siteye bağış yapıyor anlaşılan
Eleman ana avrat küfür etti adminlere.

Adamlar diyor ki gelmesini isteyenler için gelsin onların da anasına bacısına sövsün. Kabulse açalım diyorlar.

O benhür denen herifi de ciddiye neden alıyorsunuz anlamıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
"Nainggolan, Cagliari'ye gitmeye hazır. 2010-2014 arasında formasını giydiği Cagliari seçeneklerden biri. Ancak Nainggolan bir süre bekleyip, kendisine gelecek sezon ŞL'nde oynama fırsatı sunacak bir kulüp olacak mı görmek istiyor."

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray var işte. Koş bavulları topla gel

Beyler ben ozgurun avukatı değilim ama ayrım yapiliyor bu onursal üyesi nedir dün yine girmiş yazıyordu üstelik cezaliyken
Eski üyelerden biride adını değiştirmiş niyese artık ve nedense torpilli bu arkadaş cezaliyken bile yazıyor

Özgür bu sitede doğru düzgün yazan bir çocuk değildi bilen biliyor Serdar olayında çıktı sonra geldi bilgi verdi gitti diyaloğa bile girmedi
Bu yaz döneminde malum birkaç tane ergen tahrik ettiler ben olsam bende Söverdim kimse kusura bakmasın sen tahrik edecen ama sonra cezalı ayağına gelip sitede yine yazacan neresi eşitlik bunun
Kimin torpillisi bilmiyorm ama bu tarz torpil kollama işlerine girdikçe tartismalar küfürler eksik olmaz
Özgür değil x kişi olur yine küfreder ve bana göre de hskli.
Neyse polemik değildi amacım anlayan anladı zaten

Cuellar'ın videolarını detaylı izledim de, adam sert, kene gibi eyvallah da, bu adamın yaptığı tackle'ların yarısına faul çalarlar Türkiye'de.
Bir de her 6-7 maçın sonunda cezalı duruma düşer.
Fernando için de aynı şey gecerliydi. Oyuna göre oynayabiliyorlar. Fernando nun eski videolarına bak hepsine faul çalınır tr de. Bizde normaldi o konuda.

Fatih hocayı savunmak için adam ciddi ciddi diagneyi savunmuş ya helal olsun. Rize de şampiyonluk golü atmışmış sinan da 2 tane şampiyonluk golü attı 30 milyon Euro da ona ver. Mitroğlu da atmasaydı kopmuştuk 15 de ona. Ya bir git işine

yok arkadaş bu taraftarlar için başka ve yönetim kim olursa olsun klübü batırsınlar gene savunurlar.Çünkü beceriksiz yöneticilerin yaptıkları fiyaskolar bu taraftarı kesmiyor.Bu klübü batıracaklar veya küme düşürecekler belki o zaman anlarlar.Başka türlü bir şekilde mantıksızda olsa kılıfını bulup savunmayı başarabiliyorlar.
Her transfer dönemi aynı.

yahu kişilerden bağımsız sadece Galatasarayın menfeatini düşünerek yorum yapmak, eleştirmek bu kadar zor mu...

bu klübün borrçlarının bu seviyeye çıkmasının en büyük nedeni transfer dönemlerinde yapılan çok ciddi hatalardır.Sorun çok para harcamak değil o parayı doğru oyunculara vermemekdir.Gitmesi gerekenler gitmez.bir mevkide bir oyuncu varken diğer mevkiye dört tane oyuncu alınır.örnek 20 milyona 2,3 iyi oyuncu almak yerine 10 tane sırf ucuz diye yetersiz çöplerle takımı doldurmak gibi.

her sene yapılmayacak basit hatalar yapılıyor.Ama taraftar ısrarla savunmak için taklalar atıyor.

Kesinlikle ozgurun uzerine o benhun denen iq su dusuk karakter bilerek gidip kavga cikardi ayrica kufur etti denen modlarda benhunla bir olup adamin uzeribe gittiler kimse kimseye durduk yere kudur etmez

Sanki forumda ilk ve tek ozgur kufur etmis hergun zibille kufur ediliyor bana edilmesi ile moda admine edilmeso farklimi admin padisahin baska bir uzvumu

Elli kere yazdim biride cevap vermedi bu benhun kimin torpillisi birisi ciksin izah etsin ceza veriliyor adam yine yaziyor

cikin deyin adam siteye maddi yardim yapiyor yada cocukluk arkadasim bendrn torpilli ozaman susalim

4. Yıldız bir türlü alınamayınca, eldekiler de kaybolup gitmesin diye ele ele tutuşturmuşlar.

Naif. :redface:

IMG_20190728_165025.webp

Aga yaş mevzusuna takılmamak lazım, takımda 18-25 yaş arası bi dünya adam var yedek bile olmuyor onlardan diye kaç tane transfer yapıldı.

Naingollan'ı ikna edebilecek yabancı dil bilen insan ilişkilerinde iyi bir yönetici aranıyor. Maaş dolgun olup yemek ve akbil tarafımızca karşılanacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt