Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle ozgurun uzerine o benhun denen iq su dusuk karakter bilerek gidip kavga cikardi ayrica kufur etti denen modlarda benhunla bir olup adamin uzeribe gittiler kimse kimseye durduk yere kudur etmez

Sanki forumda ilk ve tek ozgur kufur etmis hergun zibille kufur ediliyor bana edilmesi ile moda admine edilmeso farklimi admin padisahin baska bir uzvumu

Elli kere yazdim biride cevap vermedi bu benhun kimin torpillisi birisi ciksin izah etsin ceza veriliyor adam yine yaziyor

cikin deyin adam siteye maddi yardim yapiyor yada cocukluk arkadasim bendrn torpilli ozaman susalim

Benhun arkadaşımızın sitenin network bakım masraflarını karşıladığı yaygın bir söylenti. Vakti zamanında site kapanda noktasına geldiğinde çok defa bu durumu kurtarmak için elini cebine atmaktan çekinmemiştir.

Jimmy,Ömer,Atalay 3 süper solağımızla Fransızları şaşırtacağız

nainggolani alsak bile devre arasina anca yetisir

malum daha luyindamasi serisi belhandasi bile kampa gelmedi

Burada birileri kayrılacak, adamları galeyana getirip dalga geçecek laf sokacak adamlarda ses etmeden duracak öyle mi. Neden koruyorsunuz çıkın Bi açık edin hele şu onursal üyeyi, kimin torpillisiyse aynı küfürleri bende ediyorum (ne dedi bilmiyorum ama) çıksın o adamın arkasında duran kollayan zevat beni de atsın. Bu mudur adalet? İyi bari hepimiz bekleyip benhur beyin zevzekliklerini dinleyip saygıda kusur etmeyelim. Ha özgür ceza almışsa diğerinde eşit verin kimsenin sesi çıkmaz ama taraflı davranıyorsunuz. Bu açık.

Benhun arkadaşımızın sitenin network bakım masraflarını karşıladığı yaygın bir söylenti. Vakti zamanında site kapanda noktasına geldiğinde çok defa bu durumu kurtarmak için elini cebine atmaktan çekinmemiştir.
Tamam iste bunu cikip o babayigit mod admin superadminlerden biri resmi aciklasin bizde bu konuyu kapatalim benhun ne yaparsa yapsin bulasmayalim ama aciklayin korkmayin ulkede zaten torpil para insan kayirma mevcut burda olsada cok sasirmayiz

Cok fazla kasmayin bence arkadaşlar

Benhun dediginiz adam bu forumun 10 senelik admini :)

Ayriyeten Özgür Ayten-Fatih Can ayni kisiler

Eski zamanin nami deger fatih abisi :)
(eskiler random kahkaha atiyordur suan)

De fatihde kurudu bu yaz, fatihin duyumcusu kurudugu icin

Baska bilmek istediginiz konu varmi daha

Mehmet Özcan, Emre Mor, Emre Taşdemir gibi hiç olmazsa top oynamayı bilen ayağına top yakışan potansiyelli oyuncuları bari oynatabilseydik bu maçlarda.
Tabi ilk ikisini önce bi akıl edip almak gerek. Türüç e vercen paraya ikisini çok rahat alabiliyorsun.

E tamam bunu söylesinler es geçtik desinler o olmazsa site olmaz desinler olsun bitsin..

Parayı veren düdüğü çalıyormuş demek ki beyler, saygıda kusur etmeyin(!)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nainggolani alsak bile devre arasina anca yetisir

malum daha luyindamasi serisi belhandasi bile kampa gelmedi

Boş atıp durmayalım

Suarez-Muslera aynı takımda oynadılar Suarez 31 nde dönerken bizim Muslera pazartesi dönüyor

Keza diğer eksik isimlerin hepsi kupada oynadılar.Ne yapsınlar tatil yapmasınlar mı ? Sırf yazmak için yazmayın

Cok fazla kasmayin bence arkadaşlar

Benhun dediginiz adam bu forumun 10 senelik admini :)

Ayriyeten Özgür Ayten-Fatih Can ayni kisiler

Eski zamanin nami deger fatih abisi :)
(eskiler random kahkaha atiyordur suan)

De fatihde kurudu bu yaz, fatihin duyumcusu kurudugu icin

Baska bilmek istediginiz konu varmi daha

Ozgur ile Fatihin ayni kisi oldugunu kanitlasana? Adamin Instagramdan baska hesabi yok, popularite kasmayip twitter bile acmiyor bildikleriyle. Fatih ile de baska biriyle de alakasi, baglantisi yok. Bos beles sallamasyon konusacagina kanitla Fatih oldugunu? Adam gitti hakkini savunamiyor diye bircogunuz salliyorsunuz arkasindan

Ozgur ile Fatihin ayni kisi oldugunu kanitlasana? Adamin Instagramdan baska hesabi yok, popularite kasmayip twitter bile acmiyor bildikleriyle. Fatih ile de baska biriyle de alakasi, baglantisi yok. Bos beles sallamasyon konusacagina kanitla Fatih oldugunu? Adam gitti hakkini savunamiyor diye bircogunuz salliyorsunuz arkasindan

Zuahahahahahaha :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt