- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.663
Radamel Falcao, Monako'da kalmaya karar verdi!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Radamel Falcao, Monako'da kalmaya karar verdi!
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yiğit de girdi Nainggolan
Oha oha A Spor + Ö.A.+ Football Italia + Yiğit K.
Bu soruyu 5 kere sorum kimse de cvp vermiyor, veremiyor..nerde dedi?
Sanki gözüme endonezya aksiyon filmlerindeki satırlı dövüş sahneleri yansıdı.Endonezya asıllı
@Nicoschira
"Mariano Diaz, Monaco'da Radamel Falcao'nun yerini alabilir. İspanyol forvetin gelişi Falcao'yu Galatasaray için serbest bırakabilir."
Mariano #Diaz could replace Radamel #Falcao at #Monaco. The arrival of spanish striker can free Falcao for #Galatasaray. #transfers
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben şahsen çok güveniyorum. Yorumları genellikle tutar.Yigit kim harbiden dalgami geciyorsunuz ciddimi anlayamadim kolpacimi bu arkadas
Falcao & Nainggolan omgnainggolan yeni bi ülke ya da yeni bi şehirde geçirecek gelecek sezonu.hayatında 1 senede ani değişiklikler olacak.@Semih Ağlar 1 agustos haftası nainggolan da hızlanır
Büyük kaynakları olan bir üyemız survivora katılacak seneyeYigit kim harbiden dalgami geciyorsunuz ciddimi anlayamadim kolpacimi bu arkadas
@Egemen Bayrak a dmden yazmışnerde dedi?

Naing gelirse sana Metin Oktay forması alırımBüyük kaynakları olan bir üyemız survivora katılacak seneye
O zaman Musluman olma ihtimali yuksektir. Degilse bile muslumanlari bilir, kendi ulkesine gitmistir herhalde. Bence Endonezyali olmasi iyiymis. Endonezler Turkleri seviyorEndonezya asıllı
Bana göre.neye gore, kime gore
bu hesaptan beklemezdim duyum atmasını.
bir grubun fotoğraflarını ve tweet'lerini paylaşarak kendilerini tatmin ettiği şahsiyet olur, Yorum, görüş ve fotoğraflarından haz etmediğimi bildirmek isteim.Yigit kim harbiden dalgami geciyorsunuz ciddimi anlayamadim kolpacimi bu arkadas
bu hesaptan beklemezdim duyum atmasını.