Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben mancini gibi bir hocanın bu transferleri yaptırdığını inanmıyorum başka şeyler döndüğünü düşünüyorum ayrılırken para talep etmeden giden bir hocaydi
Yeterliliği tartışılabilir ama o dönem transfer edilen isimlerden ötürü bizzat kendisinin talepkar olduğunu bende sanmıyorum. Hatta tanımıyordur bile çoğunu.

Ben mancini gibi bir hocanın bu transferleri yaptırdığını inanmıyorum başka şeyler döndüğünü düşünüyorum ayrılırken para talep etmeden giden bir hocaydi

garip işler döndü o dönem yaw. birileri daha fazla zengin oldu diyebiliriz, fakat bunların arasında Mancini yok.

Ya bi de hocaya şu kadro için adam gibi topunu oynat işine bak diye sallamalar yapılıyor. Adam daha napsın olum takımda her hafta biri korona oldu sakatlıklr cezalar oldu zaten ortada takım diye bişey yok her yer yama bir yeri tam düzelttim diyon öbür taraf patlıyor daha neyin topunu oynatsın bu adam. Sene başı 3 ortasaha lazım diyorduk adam taylanı koydu feghouliyi osye çekti yine bişeyler yaptı ama yine beğenilmiyor yine beğenilmiyor

Mustafa Cengiz ve yanında ki arkadaşın istifa nöbetini bekliyoruz artık.

İsterse yarın Fatih Terim'i yağlasın, isterse transferleri yapsın, bitti. Yok artık bu camiada öyle biri, yok hükmünde. 2 sezondur yaşattıklarını sineye çektik, artık bitmiştir.
bunlar istifa etse kayyum mu atanacak nasıl olacak işler

İstifa etmezler, hocayı gönderemezler, transfer ise yapmazlar. Ortamı yumuşatma adına hocaya ve taraftara sahte güzellemeler yapılıp, 3-5 beyitle bitirilen bir toplantı olur.

Kulübün tüzüğü nedir bilmiyorum, vekaleten kim geçer kim geçmez.

Kayyum gibi bir seçenek varsa zaten hiç düşünmeye gerek yok
bu adamlar kötü adamlar. beceriksiz diyordum bugüne kdr, başkanı da ayırıyordum. ama hepsi aynı ve hepsi hain

Bu kadar ahlaksız, bu kadar terbiyesizlik nadir görüldü bu camiada.

Dursun Özbek dedik, Dursun Özbek ve yönetimi bunlardan fazlasıyla daha onurlu şerefli ve gururluydular. Dursun Özbek yönetimde ki adamlar yenilgi sonrası ekran karşısına geçer röportaj verirdi taraftarın içinde. Adama beyaz mendil attılar, delikanlı gibi konuşmasına devam etti.

Transfer filan değil he olay, bir insan 25milyon kişiyi ancak böyle enayi yerine koyar. Göz göre göre her transfer sezonu taraftarı ve Fatih Terim'i oyaladılar, kendi beyinlerinin ufaklığı ile yalana dolana başvurdular. Sizin kafanıza silah dayayıp zorla transfer mi yap diyolar, Para yok de gençlerle gideceğiz de. Her transfer sezonu, her ligde kötü gidişte transfer sezonunu işaret edip taraftarı aptal yerine koyarsan bu taraftar sana basar kardeşim hiç kusura bakmayacaksın.

Galatasaray tarihinde böyle onursuzluk, böyle yalancılık böyle ahlaksızlık görülmedi.

Bu kadar ahlaksız, bu kadar terbiyesizlik nadir görüldü bu camiada.

Dursun Özbek dedik, Dursun Özbek ve yönetimi bunlardan fazlasıyla daha onurlu şerefli ve gururluydular. Dursun Özbek yönetimde ki adamlar yenilgi sonrası ekran karşısına geçer röportaj verirdi taraftarın içinde. Adama beyaz mendil attılar, delikanlı gibi konuşmasına devam etti.

Transfer filan değil he olay, bir insan 25milyon kişiyi ancak böyle enayi yerine koyar. Göz göre göre her transfer sezonu taraftarı ve Fatih Terim'i oyaladılar, kendi beyinlerinin ufaklığı ile yalana dolana başvurdular. Sizin kafanıza silah dayayıp zorla transfer mi yap diyolar, Para yok de gençlerle gideceğiz de. Her transfer sezonu, her ligde kötü gidişte transfer sezonunu işaret edip taraftarı aptal yerine koyarsan bu taraftar sana basar kardeşim hiç kusura bakmayacaksın.

Galatasaray tarihinde böyle onursuzluk, böyle yalancılık böyle ahlaksızlık görülmedi.
Her sezon ama bunlar geldiğinden beri her sezon;

Transfer döneminden 1 ay önce

Apo: Bu sefer transferleri erken bitireceğiz en iyilerini alacağız

Transfer sezonu başlangıcı

Apo:Taraftarımızın içi rahat olsun. Halledeceğiz

Transfer dönemi boyunca

Apodan hiç ses yok

Transfer dönemi bitişi

Apo: Ffp elimizi kolumuzu bağladı hocamıza inanıyoruz bir süpriz yapacaktır kadromuz yeterli

Ünal aysal terimi yolladığında çoğu kişi aysalin arkasında durdu, doğru işler yapıyordu çünkü aysal. Şu an yönetim takımı ne denli düşünüp, doğru hamleler yapıyor ki üstüne bir de terimi gonderecek ? Bu yönetim vasıfsız bunu anlayalım önce.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Ünal Aysal bu kulübün Galatasaray olduğunu hissettiriyordu hem sportif hem diğer konularda o yüzden taraftar sesini çıkartmadı. Bu yönetimin taraftarda kredisi 0 hatta eksilerde hicbir elle tutulur icraatı yok bütün transfer dönemlerinde batırdı

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EB6912DE-B5E6-4B40-A561-F727BF8C821F.webp

bayern uahduaskhdasuhdsaulhd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt