Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mohamed'i bu transfer döneminde kaçırırsak yine ah vah edeceğiz ileride.

Benim bonservisli oyuncu alma adına umudum yoktu taki hoca irfancan visca mohammed isteyene kadar .Demek ki bir yolu var yapılabilir yoksa hoca istemezdi .İşin kötüsü irfan olayı olmadan önce Salih ve Aytaç ismi vardı şimdi onlar da konuşulmuyor .

Sercanla ,ercanlar normalde işsiz güçsüz tayfası klasik kahvehane tayfası koç gittiği gün işsiz kalacak aveller

Delikanlı gerçek bir gazateci yok mu bugün ffp var bonservisli oyuncu alamıyorsunuz bahaneniz var ama satmak için bir engel yok neden satamiyorsunuz diye sorsun.
Hani teklifler vardı ? Para olsa zaten kim olsa transfer yapar önemli olan kaynak oluşturmak oda sizin işiniz .

Delikanlı gerçek bir gazateci yok mu bugün ffp var bonservisli oyuncu alamıyorsunuz bahaneniz var ama satmak için bir engel yok neden satamiyorsunuz diye sorsun.
Hani teklifler vardı ? Para olsa zaten kim olsa transfer yapar önemli olan kaynak oluşturmak oda sizin işiniz .
Bosuna belirli muhabirler cagirilmadi. Tabi planli

Allahtan bugun ıcın tek dileğim olsaydı 14:00 da o başkan bozuntusunun karsısında oturmak olurdu Gs Tv de. Bütün düzenbazlıklarını ve Galatasaray'ın bugununu ve yarınını kendi hainlikleri ve beceriksizlikleri yüzünden nasıl tehlikeye attıgını yuzune vurmak isterdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt