Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su uA nin ben ...... Yönetimden psra felan almislardir rica etmislerdir. Böyle aciklama mi olur. Terim bile barismak istedi göksel baskan felan diyerek

Bana göre İrfancan için 5 milyon üstü tüm rakamlar oyuncunun verilen para altında ezilmesine sebep olur.

Fakat Luyindama'yı satıp şak diye 7-8 milyon masaya koysak Başak kahve fincanlı çeyiz gibi süsleyip gönderir bize İrfancan'ı.

Yine bir oyuncuya takılıp kaldık sanki tek merkez ortasaha oyuncusu İrfancan...

Para olduktan sonra ben niye Göksel'in ağız kokusunu çekeyim ki? Gider başka adam alırım. Tabi bunun için yönetimde planlama ve vizyon olması gerekiyor ama işte o da biz de yok. O İrfan kazığı girecek umarım verilen bonservis rakamları altında ezilmez İrfan.

sucuk yiyip tatli tatli dransfer konusalim dostlarim benim

Gidin adam akıllı başka transfere yönelin.

Uzatmadan bitirin ama.

İrfancan , Visca alınacaksa bile kazıklanacağımız belliydi. Artık imkansız zaten.

sucuk yiyip tatli tatli dransfer konusalim dostlarim benim

tomas_soucek.jpg

O zaman hayırlı olsun diyebiliriz artık....

yalı çocuğu irfan ve visca satılıksa düşünebiliriz dedi dün. kimse üstünde durmadı fazla ama salça olması yakındır. galatasaray düşmanı göksel bizi oyalayıp bunlara satarsa hiç şaşırmam

Galatasaray’ın İrfan Can’ı, İrfan Can’ın da Galatasaray’ı istemesinin Başakşehir’e resmî bir teklif gitmediği sürece anlamı yok.

Başakşehir yetkilileri, Galatasaray’dan resmî bir teklif gelmediğini, ilginin hep sözde olduğunu ifade ediyor.

Devre arası İrfan'ı alamazsak sene sonu Fener alır burda kalsın.

Çok şükür girip de kazandığımız hiç bir savaş yok. Allah belanızı versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt