- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.708
Harbiden küfür etmeyin cocuga
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi kanat diyoruz irfan diyoruz onyekuru diyoruz visca diyoruz muhammed diyoruz iyi güzel de bu Taylana bişey olursa biz ne yapacağız. Biteriz yani. Donkla mo kapatacağız Eteboyla mı. En elzem yerimiz çok açık ama 2 hafta geçmesine rağmen tık yok.
Salvio akılı teknik visca gibi oyuncu işte de
Yaşı var heral
Yarın gelsin başlasınokadar da yasli degil 30 yasinda edin visca ile ayni yasta
seni kiniyorum , olm oyle bi campuzanooo dedinki sanki adamin posterleri odanda asili gibi sonrada hic izlemedim diyor
Yarın gelsin başlasın
hem 4-4-2 kanadında oynar hemde ileri 3lünün sağında
benficada beğeniyodum bayağı
Bencede super olur ama nerde o yönetim
Kim ki
Terimball denilen şey Casper'dan daha hayalet bir şey herhalde bir türlü göremedikHoca ne oynatmak istiyo onu bi belirlemesi lazım önce
96-00 ve 2012 deki prese yönelik dizilişin farketmediği oyunmu
2013-2003-2018-2019-2020deki gibi bireysel yeteneklerin bişeyler yaparsa iş yapabildiği terimballmı pas oyunumu artık her ne boksa onumu
yeni bir takım kurmak istiyorum diyince ilk seçeneğe dönmek istiyo gibi algılıyorum sonra seriyi meriyi istiyo denilince ikinci ve tutmayan seçenekte ısrarcı olacağına kanaat getiriyorum
hocada tam bilmiyo heralde
Mo + Onye olacakKeske mohammed + Irfan önce olsa
Sarri-Napoli tarzına çok benzetiliyordu Twitter'daTerimball denilen şey Casper'dan daha hayalet bir şey herhalde bir türlü göremedik![]()
1-2 gune 'nefes alsa yeter' kivamina geliriz herhaldehic olmadi bi duran topcu alsak bari
Aslında yok ama bir şeyler var gibiSarri-Napoli tarzına çok benzetiliyordu Twitter'da
Aslında yok ama bir şeyler var gibi
Melo,Belhandayı serçe parmağı ile döver.Ha deli deliyi görduğu zaman sopasını saklar o ayrı.
gssözlükteki futbol ilahı olarak görünen kaide diye biri terimball dedi oynanan oyunaTerimball denilen şey Casper'dan daha hayalet bir şey herhalde bir türlü göremedik![]()