Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.017
- 748
Sadece yalanci mi soyadina yakismadi
Daha fazla söylemek istemedim renktas, sen düsün artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece yalanci mi soyadina yakismadi
zamanında ben de takip ettim bunu1 tweetle 200 kişiyi takip ettirmiş.Helal olsun![]()
Bundan sonra adam arti 50 lira kazaniyor. Biz yerimizde sayiyoruz
10 senedir aynı mevzular be rengim yok bu senede şampiyon olamazlarsa patlatlar, yok şöyle olur yok böyle olur.
Hayal ürünü bunlar. Bu dediğin bize olur ama bunlara olmaz. Sürekli dışardan girdi var. Başkanları vermese yardakçıları veriyor. Ki katıksız orman çocuğu kafayı kırmış şamp. Olana kadar basıcam parayı diyor.
Üstad ne yapacağız ?Bundan sonra adam arti 50 lira kazaniyor. Biz yerimizde sayiyoruz
Hagi'yi ilk açıkladığını söyleyen bu hesap mıydızamanında ben de takip ettim bunu
baktım yalan atıyor sürekli anında takipten çıktım
bir de ekibim felan diye sallıyor adam
Victor hugo--- Sefiller okuyacagizÜstad ne yapacağız ?
Hagi'yi ilk açıkladığını söyleyen bu hesap mıydıYoksa ben mi karıştırıyom
![]()
Okadar cok cozum varki ama kicindan korkan adamlar o cozumu bulamaz cokmu zor su klupte satabilecegin 4 5 tane adam var birini satsan yetecekYav başımızda liyakat sahibi yöneticiler olsa eminim şu durumda bile transfer yapabilirdik
Her zaman ffpyi bahane edemezsin farklı çözüm yolları bulman lazım
Irfan'i gercekten istiyorum ama madem sponsor var, o parayi neden Alex Texeira veya Talisca icin kullananmiyoruz?
Eger 5 milyon vereceklerse Talisca icin imza parasi verelim.
Hani serbest birskacaklardi? Avrupa'da kimse o maaslari vermez. Bana kalsa Falcao'nun parasini gomerim de iste o da gitmeztalisca 7-8m maastan asagi gelmez