Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sponsor la transfermi oluyor sponsor parayi direk klube koysa bile bu parayi kullanamiyorsun hadi diyelim 14 milyonun yarisini verdi diger yarisini nerden bulcan hepsini verse bedavami satacaklar sana sacma sapan durum bence haberlerin hepsi yalan resmi oyuncu satisi olmadan belki onyekuru gelir

images (1).webp

10 senedir aynı mevzular be rengim yok bu senede şampiyon olamazlarsa patlatlar, yok şöyle olur yok böyle olur.

Hayal ürünü bunlar. Bu dediğin bize olur ama bunlara olmaz. Sürekli dışardan girdi var. Başkanları vermese yardakçıları veriyor. Ki katıksız orman çocuğu kafayı kırmış şamp. Olana kadar basıcam parayı diyor.

Söyle birsey vardir.

Zenginler genelde FByi tutar ve yardim eder bizde genelde yardim eden yoktur !

Ama adamlarin borclari cok ve bu sene Sampiyonluk ve SL gelirleri olmaza FFP bunlari yer.
Isterse Ali Koc servetini versin.

UEFA 2 senedir takipte.

Ama dedigini anladim, hayirlisi .

Yav başımızda liyakat sahibi yöneticiler olsa eminim şu durumda bile transfer yapabilirdik
Her zaman ffpyi bahane edemezsin farklı çözüm yolları bulman lazım

Irfan'i gercekten istiyorum ama madem sponsor var, o parayi neden Alex Texeira veya Talisca icin kullananmiyoruz?
Eger 5 milyon vereceklerse Talisca icin imza parasi verelim.

Yav başımızda liyakat sahibi yöneticiler olsa eminim şu durumda bile transfer yapabilirdik
Her zaman ffpyi bahane edemezsin farklı çözüm yolları bulman lazım
Okadar cok cozum varki ama kicindan korkan adamlar o cozumu bulamaz cokmu zor su klupte satabilecegin 4 5 tane adam var birini satsan yetecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt