Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23 yaşında Championship'te oynayan adamı da övsenize şurada, sırf onlar aldı diye bütün scoutlar çıkıp bu adamı nasıl kaçırdık der.

Bundan önce Blackpool'da(?) oynamış 23 maç 3 gol.

Mal gibi 2 milyon euro teklif etmişlerdir yıllık.

not: adamı sokakta görsem tanımam, böyle bir futbolcu olduğunu bilmiyordum. Burada yüzde 95 bilmiyordu, kasmayın hiç.
Muhsin cok agresifsin sakin ol

Zımbappe
emoji7.png

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle duyumda vermem ben kolay kolay

bir duyumum daha var messinin 800m euroluk serbest kalma maddesini ödeyip alacağımız şeklinde ama bir ufak pürüz var oda 800m euroyu nasıl bulucaz

Adamlar kulup uyeligini sonuna kadar acti parayi veren uye oluyor, yetmiyor is adamlarini bagliyorlar sponsor oluyorlar is bitiriyorlar biz de ise liseli dinazorlarla devam önümüz cok karanlik malesef. Adamlar sadece yillik uye parasini 1000 tl yapsa her yil kac milyon fark edecek...

şaka gibi :)

resmen bizim yönetim bizimle dalga geçiyor :)

gülesim geliyor artık

Şu videoyu izleyince iyi duruyor adam. Kim kötü diyebilir? Ben Fener'in daha önce bu tip adam aldığını hatırlamıyorum. Bir Garry var, o da içerdeki aslan gibi bir şeydi zaten.

Fb transfer yapınca aklıma welcome to nani pankartı geliyo

23 yaşında Championship'te oynayan adamı da övsenize şurada, sırf onlar aldı diye bütün scoutlar çıkıp bu adamı nasıl kaçırdık der.

not: adamı sokakta görsem tanımam, böyle bir futbolcu olduğunu bilmiyordum. Burada yüzde 95 bilmiyordu, kasmayın hiç.

Samueli izlemedim fakat Ekuban da 20 maç 1 golle oynamış championshipte burada gayet de fark yaratan bir isim .. umarım ellerinde patlar

İsmini bildiğimiz adamların fiyatları 10m dan başlıyor. Önemli olan ismini bilmediklerini transfer edebilmek.

1 tane oyuncuya 5m bayilanilacagina 10 tane oyuncuya 500 bin bayıl başarılı olma ihtimalin daha yüksek.
GSCimbom Mobile App
bırak Allah aşkına.

Çocuğun bonservisi elinde ve 23 yaşında.

Rahatça Premier League'den takım bulabilecekken (yazılanlara göre) kariyerini düşünmeyip, Fenerbahçe'ye transfer olan adam dan cacık olmaz cacık.

Biz almış olsak bugün Abdürrahim'in anasına bacısına sövüyordunuz herhalde.

Biz bu donem ancak fenerin transfer haberlerini acar onlarin yaptigi transferleri tartisiriz

Bu ne

Trezegeyle sörloth arkadaşla şampiyonluk parolası

bu ikisini kiralayın alamayız zaten satın almada koydurmazlar yarım dönemlik alın bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt