Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam akilli bir yönetim olsa bu gelecek transfer döneminde kadroyu %50 oraninda yenileyip cümle aleme ders verir nokta transfer nasil yapilir diye. Sözlesmesi bitenlerle uzatma, Fatih+Sekidika takasta ver gitsin, Falcao-Babel fesih, Feghouli'yi sat. Digerleri zaten serbest kaliyor. 5 oyuncu degisikligi devam ediyorsa scout hamlesi olarak bir kac deneme yapilabilir yerli gurbolar özelinde.

Muslera - Okan
Transfer - Omar
Luyindama - Marcao - Transfer - Ozornwafor
Transfer - Emre
Taylan - Transfer - Dorukhan - Transfer
Transfer
- Oğulcan
Transfer - Kılınç - Kerem
Transfer - Arda
Diagne - Transfer - Transfer

Muslera
Transfer Luyindama Marcao Transfer
Taylan Transfer
Transfer Transfer Transfer
Diagne

Okan
Omar Transfer Ozornwafor Emre
Dorukhan Transfer
Oğulcan Arda Kılınç
Transfer

​

Kanat forvet olamaz.Jardelin haraketlisi işte gayet de benziyor ceza sahasında çok fazla tek vuruşu var ve darbeli kafa vuruyor.Mohammedin en önemli özelliği jardel gibi ceza sahası içinde duracağı yeri biliyor ve çok iyi pozisyon alıyor topa göre.Fiziğini de iyi kullanıyor , en iyi özelliği bana göre yan top zaten dediğim gibi darbeli vuruyor kafayı.Benzetme aynısı demek değil benzetmek sadece.Hucumda yaptığı aksiyonlar jardeli anlatıyor , topsuz oyunda jardelden farklı tabii daha haraketli adam ama tek vuruş özelliği yüksek , bu yüzden jardele benzetiyorum

Eyvallah sen kaçlısın bilmiyorum ama ben Jardel'i ucundan azıcık canlı izledim. Ha tabi o zamanlar böyle teknik konuşacak bilgimiz yok ama severdik Jardel'i. Ben asla benzediklerini düşünmüyorum Jardel o dönemin klasik 9 numarındandı bence. Şimdilerde futbol öyle oynanmıyor.

Jardel darbeli kafa vururdu ama attığı kafa gollerinde benim hatırladığım darbeli vurmaktan çok yere çarptırarak vururdu kafaları. Attığı 10 golün 6-7 tanesini yere çarptırarak atardı darbeli vurmaya göre bence çok daha zor bir vuruş ama kalecilerin çıkarması da bi o kadar zordur o topları.

Benim şahsi düşüncem çocuk top sürebiliyor kanat forvet vs oynabilir. Yardımcı forvet rolü daha uygun ama kanat forvet derken adam top sürebiliyor, adam geçebiliyor maalesef burada Jardel ile net bir şekilde ayrışıyorlar.

Ceza sahası içi, iç güdü vs benzeyebilir ama Jardel kadar da o konularda kimse iyi olamaz bence.

etebo'ya 675 kira verdiler. seri'nin 1 senelik maliyeti 3ün üstündeydi. kiraliklarla takimi doldurdu sonra 47 transfer yaptim diyor. bonservisi elinde olan adamlari transfer edemeyip veya etmeyip pahali kiraliklara gitti. etebo gibi 50 tane adam bulursun sagda solda 300-400 bin bonservise. bu yönetim kadar vizyonsuzu gelmemistir. eminim zerre calisma yoktur gelece yönelik.
47 oyuncu nerede ya bir kişi de çıkıp say lan diyememis mi?

Kendi oyuncumuzun tekrar alınması, onyekurunun falan 2 kere kiralanması derken 35 tane transfer yapılmış.
Gidip altyapıya yaptıkları transferleri de bu listeye katiyorlarsa temiz bir dayak yemeleri gerekir oldu olacak u11'e yapılan seçmeleri de eklesinler.

seneye:

sözlesmesi biten lüzumsuzlari yolla
babel, feghouli, falcao, sekidika ve fatihten kurtul
1 sag bek al
1 sol bek al
taylan'in yanina bir orta saha al
diagne'nin arkasini doldur

arkana yaslan

Yalan bilgi büyük ihtimalle. Resmi sitelerinde Saint Etienne başkanı komisyon iddiaları ile suçladığı için baya kızmışlar. Bu yüzden Saint Etienne'e dava açacaklarmış. Bazı aracılar ASSE'ye bize para verin biz kolaylaştırırız demiş.

Bu mohamedi al çukur dizisinde çatıdan çatıya atlayıp meşale yakan çocuklardan birinin yerine koy sırıtmaz öyle bir tipi var

tabi tipinden ziyade topçuluğu önemli

tff limiti maaşları da kapsıyor mu
Yav limiti gecsek nolcak? Fenere ceza verdilermi? Hadi bize verirler desek en fazla ne bu ceza? Biraz para cezasi, kadro kisitlamasi, ve puan silme. Aşma limitine bagli olarak 1,2 veya 3 puan. Nolcak bunlardan sanki?? Limit ffp diye diye şampiyonluk gidiyor. Clden en az 20m euro gelir de ucacak böyle giderse

Taraftar sayfaları önüne gelen haberi kopyala yapıştır yapıyor

Eyvallah sen kaçlısın bilmiyorum ama ben Jardel'i ucundan azıcık canlı izledim. Ha tabi o zamanlar böyle teknik konuşacak bilgimiz yok ama severdik Jardel'i. Ben asla benzediklerini düşünmüyorum Jardel o dönemin klasik 9 numarındandı bence. Şimdilerde futbol öyle oynanmıyor.

Jardel darbeli kafa vururdu ama attığı kafa gollerinde benim hatırladığım darbeli vurmaktan çok yere çarptırarak vururdu kafaları. Attığı 10 golün 6-7 tanesini yere çarptırarak atardı darbeli vurmaya göre bence çok daha zor bir vuruş ama kalecilerin çıkarması da bi o kadar zordur o topları.

Benim şahsi düşüncem çocuk top sürebiliyor kanat forvet vs oynabilir. Yardımcı forvet rolü daha uygun ama kanat forvet derken adam top sürebiliyor, adam geçebiliyor maalesef Jardel'e burada net bir şekilde ayrışıyorlar.

Ceza sahası içi, iç güdü vs benzeyebilir ama Jardel kadar da o konularda kimse iyi olamaz bence.
Dediğim gibi tarz olarak benziyor zaten jardelden iyi demedim.
Adamın kafa vuruşları , tek vuruşu ve pozisyon alması iyi kanat forvete atıp neden kaleden uzaklaştıralım , geriden top alıp ilerlemesi gerecek kanat forvet olursa bu sefer bazı yeteneklerinden faydalanamayız.Çalım falan atabiliyor ama kanatta oynayacak kadar da tekniği yok 1e1lerde stoperleri tek çalımla indirebiliyor çalım özellikleri genellikle bir forvette olabilecek düzey için yeterli ama kanat forvet olması için daha fazlası lazım.Forvet için ideal.

Ulan arkadaş ne Seri'ymiş biri alsa da rahatlasak.

2 yıldır ömrümüzü yedi.

Fulham'ın da taaa..... ne oynatıyorlar, ne satıyorlar, ne yaptıkları belli değil şerefsizlerin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt