Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BJK ilgileniyor, tak açıklıyor. FB ilgileniyor, tak açıklıyor.

Biz ilgilensek don lastiği gibi ülke gündemine oturur transfer. Eskişehir cephesi bir taraftan biz bir taraftan demeçler onlar bunlar mesele haline gelir.
Demek ki bişeyleri yanlış yapıyoruz. Son yıllarda harbiden olaylı çok transferimiz oldu. Apo resmen bütün itibarı bitirdi

güzel yazmışsın kardeşim ama, mesele bu değil ki , mesele biziz, fırsat geçmiş elimize lamba gibi parlıyor arayı açacaz Bayern Münih gibi ambargo koyacaz ama çalışan bı yönetim yok , hatta yönetim hiç yok

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 sene iyi gidiyoruz
2 sene fiyasko oluyor
biri dügmeye basmasa bile biz kendi kendimizi bitiriyoruz
son sampiyonlugumuzdan sonra bir sekilde bu kadronun devam etmeyecegini hesap etmemiz lazimdi
looser ts ve basak arasinda sampiyonluk yarisi olur mu yav? orada biz olabilseydik getirirdik sonunu bir sekilde
bu sezon kalitesiz kadromuza ragmen bu haftaya kadar ligden kopmadik
lig ne kadar dandik sen düsün yani
akilli olsak 2 sampiyonluk daha yazilirdi hanemize

Ben Rogon Maxi sene sonu 2,5-3 milyon maasla fenere kitler diye düsünüyordum.

2 sene iyi gidiyoruz
2 sene fiyasko oluyor
biri dügmeye basmasa bile biz kendi kendimizi bitiriyoruz
son sampiyonlugumuzdan sonra bir sekilde bu kadronun devam etmeyecegini hesap etmemiz lazimdi
looser ts ve basak arasinda sampiyonluk yarisi olur mu yav? orada biz olabilseydik getirirdik sonunu bir sekilde
bu sezon kalitesiz kadromuza ragmen bu haftaya kadar ligden kopmadik
lig ne kadar dandik sen düsün yani
akilli olsak 2 sampiyonluk daha yazilirdi hanemize
yahu cildirmamak elde değil yani bunu goremiyolar diyemicem artık bilerek yaptıklarını düşünüyorum denge sağlansın diye , yoksa hakkaten son 4 yılda 2 tane fazladan şampiyonluğumuz olduğu gibi , makasta açılmıştı , bır ara Lyonun yaptığı gibi alıp götürecektik

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

apo bence uyumuştur çoktan ne transferi arkadaşlar :cigara:

Bjknin feda sezonu ilk 11i bu takımdan daha iyiydi. Fatih Hoca olmasa cidden avrupa kupalarına katılma şansı için 5-6 transfer kovalıyoduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt