Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forum olarak irfan ve visca transferinin olacağını düşünmenize sebep olan şey nedir merak ediyorum,forum irfan visca diye ölüp bitiyor en iyi ihtimalle ikisi 15 milyon euroya gelir biz 2 milyon verip coulibaly yi alamadık ki transfer politikamız böyle olmalı para olsa bile irfan visca alınmamalı..

Hay sizin yapacağınız işe tüküreyim onyekuru da yatmış. Herifin paylaştığı resme bak ya buda tam yanar döner olmuş.

Geçen sene bizi yüzüstü bırakıp gittiğinde anlamalıydık zaten

Yusufun 2 macini izledim 2sinde de baya iyiydi hele fener macinda 4 2 4 sahaya cikan takimin tum acigini kapatti. Paslari da kazma degil bence olumlu transfer olur.1.5-2m a bitebilir ki galatasarayiz 2m euro da bi oyuncuyu deneme sansimiz olsun yani

malesef görüntüye bakarsak şu dönem 2 milyon bizim için inanılmaz bir para.İyi veya kötü bu paranında bu adam için harcanması sıkıntı olur.

Ama normal zamanda tabiki bir, iki milyona bu tarz adamları her zaman denemeliyiz.Özellikle ilk 11 i net adamlarla oluşturacaksın. Ondan sonra bu tür adamları deneyeceksin.Ama biz senelerdir doğru trasferleri yapamayarak bu değişimi yapamıyoruz.

forum olarak irfan ve visca transferinin olacağını düşünmenize sebep olan şey nedir merak ediyorum,forum irfan visca diye ölüp bitiyor en iyi ihtimalle ikisi 15 milyon euroya gelir biz 2 milyon verip coulibaly yi alamadık ki transfer politikamız böyle olmalı para olsa bile irfan visca alınmamalı..
fatih hoca kendisi istedi,o isteyince hayir diyemedik,ayrica irfancan bize gelmek istiyo,muhtemelen viscada istiyo o nedenle orta yol bulunsun dedik

İrfan ve Visca'da boşuna zaman kaybediyoruz,baştan olmayacakları belli.Daha gerçekci bakıp Henry+2 os alıp transferi kapayalım.

UA açıklama yapıp batırmasaydı irfan kesindi tüh bak görüyor musun yattı transfer kahrol ua

fatih hoca kendisi istedi,o isteyince hayir diyemedik,ayrica irfancan bize gelmek istiyo,muhtemelen viscada istiyo o nedenle orta yol bulunsun dedik
hocanın istemesi,irfan ve viscanın istemesi hiçbir şey ifade etmiyor önemli olan kulübün menfaatleri bir daha satamayacağımız adamlara büyük paralar vermek yanlış olur sence orta yol nedir mesela 3-5 milyona olacak bişey değil..

Teklif bile yapmamis bizimkiler

Belliydi zaten alamayacakları, yönetimde o potansiyel yok.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelişmeleri bu şekilde takip ediyorum; :asd:

Ama biz dedik beklenti içine girmeyin üzülürsünüz.

Onyekuru ve Salih'i alsınlar bari şükredelim.

Başka da transfer yapamayız zaten. Kostas gibi belki bi kiralık forvet çözersek iyi olur çünkü Diagne'ye bir şey olsa Arda forvete geçecek. Oğulcan konusunda ileride mutlaka başımız ağırır. Ne olur ne olmaz bi tane forvet almak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt