Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezon basi kadro yetersizligi yuzunden ocak basina kadar minimum puan kaybiyla gidelim ocakta 5-6 oyuncuyla sampiyonluga gideriz diyorduk
Simdi düstügümüz duruma bak
Bu düşüncenin aynısı yönetimde de vardı ama ne hikmetse ocak gelince başladılar yine para yok ffp var cart curt diye yani komplo teorilerine pek inanmam ama fbnin yolunu mu açıyorlar nedir artık yapmak isteyen yapar transfer bir şekilde

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

95 96 da fenerin istanbulspor maci veriliyor. Aykut adama yumruk atiyor kirmiziyi istanbulsporlu goruyor. Dunden bugune hicbirsey degismemis

haaland için kaynak yaratamadık irfan icin bekliyoruz :')

PFDK'nın, Mert Hakan Yandaş'a 'Haksız Tahrik' maddesiyle alt sınırdan 2 maç ceza vermesi hatta cezayı komple kaldırması gündemde. [İHA]

Aspor da bi tane tip var ismi Mehmet Emin Uluç. Fenerbahçe İngiltere 2.liginden Samuel diye birini almış. Diyor ki değeri 15 milyon euro. Şaka mı lan bunlar. ?
asporda 2 febeli yorumcu var amaçları ismail çupi den bayrağı alan selçuk yulanin yerini doldurmak. fanatik febelilik yetmez ayrıca bir o kadar da Galatasaray düşmanı olmalıyız derdindeler. Biri bu digeride emre bol denen ırkçı

Calatasarayda tiransifer bitmez idur

I love you Fatih hojjjam

soyle bir sey var ne kadar dogru bilemem

Fatih Terim'den Scout sorumlusu Emre Utkucan'a: ''Ekibinde casus var. Başka bir açıklaması yok. Rakipler bizim her istediğimiz futbolcuyu alamaz. O casusu bul yoksa ben gerekeni yaparım.'' (Fotospor)

22208.webp
yalnız bu mohamed ne golcü herif ya keşke alsak

PFDK'nın, Mert Hakan Yandaş'a 'Haksız Tahrik' maddesiyle alt sınırdan 2 maç ceza vermesi hatta cezayı komple kaldırması gündemde. [İHA]
Bunu yaparlar ise , bu ligde kimsenin ceza almaması gerekir.

Böyle saçma bir iş mi var ?

3 maç ceza mı , 4 maç ceza mı diye koşuacakları yerde şu işe bak.

soyle bir sey var ne kadar dogru bilemem

Fatih Terim'den Scout sorumlusu Emre Utkucan'a: ''Ekibinde casus var. Başka bir açıklaması yok. Rakipler bizim her istediğimiz futbolcuyu alamaz. O casusu bul yoksa ben gerekeni yaparım.'' (Fotospor)
Kaynaklarina hayranim

asporda 2 febeli yorumcu var amaçları ismail çupi den bayrağı alan selçuk yulanin yerini doldurmak. fanatik febelilik yetmez ayrıca bir o kadar da Galatasaray düşmanı olmalıyız derdindeler. Biri bu digeride emre bol denen ırkçı
Tam oraya rast geldim. 15 diyince direk kapadım kanalı. Zaten sevmiyorum bu kanalı. Erman olmasa hayatta izlemem. Bide Bundesliga var tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt