Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu sponsor desteği iyi güzel hoş olaylar da bizim ffp antlaşmamız sattığımız kadar almamız üzerine değil mi transfer bütçesine sponsor gelirini eklemek sıkıntı çıkarmıcak mı ????

Ya bu sponsor desteği iyi güzel hoş olaylar da bizim ffp antlaşmamız sattığımız kadar almamız üzerine değil mi transfer bütçesine sponsor gelirini eklemek sıkıntı çıkarmıcak mı ????

Sponsor teminat verip bu devre kiralama, yazın satın alma gibi olaylara girilecek. Yoksa değil sponsor, cebinden de parayı koysan izin vermezler.

bilmiyorum ama en güzelini milan yaptı 1 sene cezanı ye devam et. 3 senedir iflahımızı kesti şerefsizler, kabız olduk resmen. bi daha uefa ile anlaşma imzalayanın aklına edeyim.

Bu sponsor parası bana göre mohammedin menajerleri için. 3 menajeri varmış :puhaha:

bilmiyorum ama en güzelini milan yaptı 1 sene cezanı ye devam et. 3 senedir iflahımızı kesti şerefsizler, kabız olduk resmen. bi daha uefa ile anlaşma imzalayanın aklına edeyim.
İş bilmez olan biziz renktaş. Tertemiz gruptan çıkamadık. Sonraki sene galibiyet bile alamadık. Sağlam para kazanabilirdik. Kazandığımızı da doğru kullanamadık

İş bilmez olan biziz renktaş. Tertemiz gruptan çıkamadık. Sonraki sene galibiyet bile alamadık. Sağlam para kazanabilirdik. Kazandığımızı da doğru kullanamadık
bizim gibi rezilce yönetilen kulüpte olmaz ffp anlaşması. becerikli bi yönetim olsa başa baş kuralı fazla etkilemez, takır takır satar anında yerini doldurur. ama bizimkiler beceriksiz olduğu için satıp alma işini 50 yıl geçse bile beceremezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt