Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu elemanın bizlik bir durumu yok artık değil mi mevcut piyasasıyla buraya düşme ihtimali geçti herhalde.

zenit'ten driussiyi alacaklarmis (sözlesmesi bitiyor)

bu yönetim kadro olarak bizi okadar geriye düsürdü ki.

bunlarin bilincsiz olarak saga sola saldirarak yaptigi transferler bile cok üstün hale gelmelerine yetecek
Fenerli olsana sen ya

Cuk oturur sana.

Yönetimi sevmezsin, teknik heyeti sevmezsin, oyuncuları sevmezsin, Hatay bizi geçsin diye delirirsin. Niye Galatasaraylı olmakle vakit kaybediyorsun

Yorumlardan anladigim kadariyla falcao cöpünün bize verdigi zarar dan hala ders cikarmayanlar var

isim hayranligi oldugu surece yerimizde saymaya devam ederiz
Birak 30 u 25 yaşın üzerinde topçu konusmamamiz lazım bizim. Yıldız transferi falan bizi cok geri götürdü dinamik genç bir takım görmek istiyoruz artık. İçi geçmiş bastonla yürüyen yaşlılardan uzak durmak lazım.

Ali Koç döneminde fb’ye ne yiğitler geldi geçti ama hiçbirisi geri gelmedi. Gelsin bakalım, Mesut da gelsin. O da diğer yiğitler gibi bilmem nesinin damını görecek ve gidecek.

Bekliyoruz olmayacaksa da bu kadro ile devam edeceğiz diyecek. Ne desin adam daha diyeceğini zaten fazlasıyla dedi. Adam da çıkıp 47 adam aldık yeter en iyi kadro bizde dedi. Terim daha ne desin ki bu laflara?

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen zaten mayisa az kaldi. Ffp de bitiyor az da olsa rahatlariz

twitter'daki fav ve rt sayisina göre katki vermiyor oyuncular

bırakın bu işleri adam oynarsa iyi adam işte ne gelecekti kaç yaşında gelecekt.i yönetimsel açıdan sakız gibi çiğneyip tükürüyorlar bizimkileri. futbolcu izleyecekler bari. Biz sekidika girsin, kerem girsin, bartuğ girsin, ömer bayram çıksın, donk oynasın derdindeyiz.
Yönetiğimi savunduğumdan değilde bizde falcaoyu, oynarsa çok iyi transfer diye almıştık sonra o kazık öyle bir girdiki daha çıkmıyor. Burda kimse mesutun kariyerine yada ismine laf atmıyor atan varsada aptaldır zaten. Adamın artık kariyerinin sonlarında olduğu sakatlıklarla boğuştuğundan yararlı olamayacağı görüş hakim. sahada isimlerin oynamadığını falcao gibi kaç tane kazık girince idrak edebileceksiniz merak ediyorum.

Forumda Mesut aşağı Mesut yukarı bırakın artık şu zavallı eziklerin transferini, kendi işimize bakalım bizim beceri yoksunu yönetim yanlışlıkla gerekli olan 3 oyuncuyu alsalar emin olun şampiyonluk garanti benim gözümde. 10 tane Mesut alsalar 1 tane Fatih Terim etmez, şu 20 günü iyi değerlendirmeye bakalım

mesele mesut falan değil hiçbir transferi bitiremeyişimiz. 2-3 senedir transfer işleri çok kötü yönetiliyor. Alamıyorsun satamıyorsun herkese kaptırıyorsun. aylarca milyonlarca taraftarı defalarca oyalıyorsun.

z kusagi denilen olusumun kaymagini yiyor iste yetenek sizsiniz, survivor, o ses bilmem zart zurtlarla paralari cukkaliyor
ticari zeka
O kadar kazandırıyomu bu 2-3 program
Bide bilmediğim bişey var reytinglere göre kazanıyolar paralarıda parayı veren kim keza internet siteleride tıklanmayla para kazanıyo bunu veren kim

Başkanım aytaçı açıklamanın tam zamanı artık neyi bekletiyorsun

Fb bjk arasından biri şampiyon olacaksa bjk olur fb'ye ihtimal vermiyorum. Evet geniş bi kadroya sahip olmak avantaj ama bu kadar geniş her mevki de birden çok oyuncuya sahip olmak bizim ligimiz için doğru değil hem gereksiz hemde yanlış. Hangi oyuncuyu memnun edebileceksin? Hoca faktörü de devreye giriyor tabi. Sergen erol'u yerden yere çarpar

Diagneeeee

1610816228793.webp

Top oynamakla ilgili bir ifadem yok, zaten şampiyon olacaklarsa neden transfer yapıyorlar hele de 5-10 milyon euro maaş veriyorlar?

Eğer şampiyon olacaklarsa neden bu sezon futbolu takip ediyorsun zaten sonuç belli?

Parayı kendilerinin verdiğine inanmıyorum, yerlerde sürünen limitle yazım 18 adam alıp, üstüne bunları alarak belli ki bir organizasyon yapıyorlar.

Takip ediyorum, çünkü kendimi bildim bileli futboldan zevk alıyorum ve Galatasaray' lıyım. Galatasaray' ımı izliyorum, sizler gibi.

Tribünden taraftar dövmeye aşağı atlayan adamın bizimkilere verdiği derse sinirleniyorum. Sahaya çıkmadan belli olmaz mutlaka ama yazında dahil olmak üzere psikolojik üstünlüğü aldılar, buna sinirleniyorum.

Fb bjk arasından biri şampiyon olacaksa bjk olur fb'ye ihtimal vermiyorum. Evet geniş bi kadroya sahip olmak avantaj ama bu kadar geniş her mevki de birden çok oyuncuya sahip olmak bizim ligimiz için doğru değil hem gereksiz hemde yanlış. Hangi oyuncuyu memnun edebileceksin? Hoca faktörü de devreye giriyor tabi. Sergen erol'u yerden yere çarpar
Kadronun genisliginden cok fark yaratan oyuncu onemli fenerin fark yaratan oyuncusu az

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt