Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan Can'ın bize gelmek için yanıp tutuştuğunu sanmıyorum. Yine bir cimbomun çocuğu muhabbeti yaratılmak isteniyor gereksiz yere.

İrfan Can'ın bize gelmek için yanıp tutuştuğunu sanmıyorum. Yine bir cimbomun çocuğu muhabbeti yaratılmak isteniyor gereksiz yere.
gelmek istediği gerçek ama her an bi abi sıkıştırmasıyla fikrini değiştirebilir. bu futbolcu tayfasına çok güvenmemek lazım

tek beklentim irfan gibi oyuncularin yaza kadar kimseyle anlasmamalari. bu yönetim resmen son hainligini yapiyor su an. yeni yönetim mayista geldiginde ilk is olarak terimden transfer listesini alip hemen icraata gecmesi

Bu nexus denen site fbli
Niye takip edersiniz anlamıyorum

tek beklentim irfan gibi oyuncularin yaza kadar kimseyle anlasmamalari. bu yönetim resmen son hainligini yapiyor su an. yeni yönetim mayista geldiginde ilk is olarak terimden transfer listesini alip hemen icraata gecmesi
Mart ayında ali koç anlaşır bizde havamımız alırız bizimkiler transfer sezonu başlar başlamaz kariyerinde oyuncu almışmı imkansız çingene pazarı son günleri bekler çarık çürükleri alırız

Mart ayında ali koç anlaşır bizde havamımız alırız bizimkiler transfer sezonu başlar başlamaz kariyerinde oyuncu almışmı imkansız çingene pazarı son günleri bekler çarık çürükleri alırız
maalesef öyle olacak. ozani yollayip alirlar

Benim izlediğim kadarıyla 3-4 maçını izledim defansif olarak orta sahayı tek başına taşıyabilecek biri temposu, hızı, çevikliği falan gayet iyi. Aslında kazmada sayılmaz ama baskı altında top kullanımını ve pas tekniğini falan geliştirirse 2 tık falan fakir Kantesi olabilecek biri potansiyeli var bence yani.

Top dağıtma işinde Taylan ve Marcao destekleyince o defoları kapanır.

Bana da öyle geliyor abi , fransa filan derken fiyat yükseltmeye çalışıyorlar gibi.
Fransa kaynaklı pek haber yok.

Haberin detaylarına baktım. Étienne 2 taksitle ödemek istiyormuş. 2. taksit 2022 Ocak. Bizim teklif daha cazip gelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt