Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 108778

diletta_leotta_kalecilik_7a5af_v.jpg

birazda magazin olsun can yaman abimiz italya spor sipikeri deletta leotta ile birlikte magazincilere yakalanmış.

Hatun fena :)

yanlis konu

Her transfer döneminde olduğu gibi Abdurrahim ve emoji Yusuf piyasadan çekildi. Ama transfer dönemi sona erdikten sonra ilk deplasman galibiyetinde çıkarlar ortaya vasıfsızlar.

Dün 7 korner kullandık hatırladığım kadarıyla bir tanesine bile kafa vuramadık. Bu kadar korner kullanıp bu kadar etkisiz olan bir takım yok herhalde. Hiç bir şey alamıyorlarsa bari korner kullanan, şut atabilen birini alsınlar. Bu çapsızlar Mehmet Ekici’ye bile razı edecekler

Artık ÇEK mi yazıyor. Kredi kartı tek çekim mi yapıyor beni ilgilendirmez. Bu takıma transfer gerekiyor. Ve yapmak zorundalar. Kazanınca mobese kamerasına konuşan tipler, kaybedince ortalıkta gözükmüyor. Galatasaray tarihinin en çapı olmayanı olan Dursun ÖZBEK'i bile geçmeyi başardılar çapsızlıkta tebrik edilesi.

Ft, maç sonu ne güzel tüm taraftarı saf yerine koydu.

Neymiş; "geleceği düşünüp arkasından sürekli oynayacak isimleri bırakacak miş"
Bunu Diyen adam 33 yaşındaki visca ve arda için her yerde agliyor.

Birde Mayıs ayında seçim olacağını bile bile yeni yönetimin önünü şimdiden tikamaya başladı " yaz ayında da küçük bir kaç hamle yapcaz diyerek"

O kadar utanmadan uzak ki; geçen sen 6.yapti istifa edemedi şimdi yine en fazla 3.4. yapacak ama hala kapak atma derdinde.

.
Rezil futbol oynatacağını bile bile ft'ye Yapılacak her transfer hainlikten öteye gitmez.

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!
Sen Galatasaraylisin ve bu forumda barınıyorsun he. Senin Galatasaraylılığını seveyim ben...

Dün 7 korner kullandık hatırladığım kadarıyla bir tanesine bile kafa vuramadık. Bu kadar korner kullanıp bu kadar etkisiz olan bir takım yok herhalde. Hiç bir şey alamıyorlarsa bari korner kullanan, şut atabilen birini alsınlar. Bu çapsızlar Mehmet Ekici’ye bile razı edecekler

Kornerden orta açan son oyuncu Sneijderdi malesef Ön direk ortalarından bıktık.

Türkiye nin en üst düzey insanlarının yetiştiği liselerden biri olan Galatasaray Lisesi mezunlarını fazla hafife aldık adamlar yıllar öncesinden bu yönetimin çapsızlığını fark edip ibra etmedi işte o gün biz yanlış kişilere destek olmuşuz taraftar olarak bize de yazıklar olsun 3 5 sucukçunun arkasına takıldık

Konyaspor, Bosna Hersek'te FK Sarajevo forması giyen 10 numara Rahmanovic ile anlaşma sağladı. 26 yaşındaki Amar Rahmanovic, bu sezon lig ve Avrupa kupalarında oynadığı 19 maçta 9 gol, 8 asist yaptı.

Ne çek yazar, ne hamle yaparlar. Maksimum sosyal medya da kendimiz çalar kendimiz söyler, bunlar da yine bildiğince at koşturur. Bu sezonu güzel peşkeş çekmişler vesselam.

Fener bugün kazanırsa iki takımla aramızda 5 puan fark olacak..Ve önümüzde boru gibi fikstür var...Mesela biz üst üste malatya ve gazisehir ile deplasmanda oynarken fener aynı haftalarda rize ve kayseri ile üst üste içeri de oynayacak.Yani şu fikstürü görüp transferleri yetiştirmemek neyle açıklanır gerçekten bilmiyorum..

Ayrıca biz neden berabere kalmayı beceremiyoruz anlamıyorum.. Eğer maçın 70.dakikasına kadar öne geçemediysek o maçı kazanamıyoruz...

Alanya maçı dk 70 1-1 maç sonu 1-2

Kasımpaşa dk 70 0_1 mac sonu 0-1

Fener dk 70 0-0 mac sonu 0-0

Kayseri dk 70 1-1 mac sonu 1-1

Karagümrük dk 70 0-1 maç sonu 1-2

Antalya dk 70 0-0 mac sonu 0-0

Konya dk 70 1-2 mac sonu 3-4

Bjk dk 70 0-0 mac sonu 0-2

Kazandığımız maçlarda da 70 ten sonra one gectigimiz maç yok..Bir tek biz pis pis kazanamıyoruz..

Karagümrük alanya konya bjk maçlarında bir şekilde son 10 dakikalara berabere girdik ama puan bile alamadık bu maçlarda.. 1 puan o kadar değerli ki böyle maçlarda..

Mesela 2018-2019 şampiyonluğunda ligin 2.yarisi alanya,erzurum,konya,fener, deplasmanlarinda puan kaybettik ama hepsi beraberlik olduğu için artı 4 puan yazdırıp şampiyon olduk bu sayede...Berabere kalmayı becermek lazım..

Konyaspor, Bosna Hersek'te FK Sarajevo forması giyen 10 numara Rahmanovic ile anlaşma sağladı. 26 yaşındaki Amar Rahmanovic, bu sezon lig ve Avrupa kupalarında oynadığı 19 maçta 9 gol, 8 asist yaptı.

okurken bir anlık beşiktaş sandım. dedim bjknin ne işi var 26 yaşında boşnak ligi topçusuyla anca konyaspor alır böyle topçuyu dedim.

meğer zaten konyaspormuş

Bizde de b
Bizde de 6-8-10 numara oynayan belhanda var derbilerin efendisi .
Sözleşme uzatacaklar birde komedi .Adamı isteyen bile yok büyük ihtimalle yoksa imza parasına çoktan kaçmıştı .Yada son ana kadar bizi sömürüp ondan sonra gidecek
Hoca da oğlu gibi seviyor üç oğlu oldu arda belhanda emre akbaba birde süt oglan var oda ömer bayram

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt