Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaşlar bu takıma adam akıllı bir başkan hiç gelmeyecek mi çok merak ediyorum her yeni gelen başkan bir önceki başkanı söve söve gönderdiğimiz için büyük umutlarla geliyor başlarda iyi işler yapıyor transfer şampiyonluk şampiyonlar ligi derken ne oluyorsa 3. Senenin sonunda işler tam tersine dönüyor ve takım ligi 6. Bitirdiği sezonun ertesi yine başkanı haklı olarak yerden yere vurmaya başlıyoruz şöyle en az 2-3 dönem üst üste seçilecek istikrarlı bir başkan çıksa da başarımız da sürekli olsa diyorum

Küfür etsem ceza alacağım transfer haberlerini buradan önce alma şansımız yok .transferde yok ama gene de ya olursa işte. Onyekuru al karını çocuğunu götür Fransa'ya .Fenerbahçe alsa keşke diyorum bazen rezil olsun bu yönetim

1610998820585.webp

bütün gsli twetçiler bravo ali koç tebrik ederiz ne güzel transfer yapıon fln demeli transfer yapılması için
sn başkanımız anca bu şekilde harekete geçer

Aboubakar bedava.. Ghezzal bedava.. Souza bedava.. Rosier bedava.. Mensah 450, Montero 500 bin kiralama bedeli..

“Sattığın kadar alabilirsin” dayatması varsa çıkış yolu da vardır! (Nevzat Dindar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt