Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef yurt içi transferlerde en son Selçuk-Burak ikilisi faydalı oldu. Günümüzde de şimdilik Taylan gibi görünüyor. Bizim yönetimler, yurt içi transferlerde yanlış politika yürütüyor sanki. Nerede çöp varsa alıyoruz. Örnek: Tarık Çamdal, Salih Dursun, Veysel Sarı, Bilal Kısa, Ahmet Çalık, Muğdat Çelik, Şener, Ömer Bayram, Eren Derdiyok, Jam P. Karaca, Umut Gündoğan, Furkan Özçal, Çağlar Birinci, Sercan Yıldırım, Yİğit Gökoğlan, Umut Gündoğan, ....... ve daha saymakla bitmez.

Elbette rakiplerde de bir ton çöp yerli transfer var. Ama faydalı olanlar bizde yok denecek kadar az. Bizim yurt için scoutumuz çok zayıf ya da izlenen politika yanlış. Evet yabancı sınırı muhabbeti var. Ama bizim yerli transferinde daha aktif ve istediğini elde eden bir konumda olmamız gerekiyor.
Yurt içinde başarıyı getiren etkenlerinden başında yerli kalitesi geliyor. Başarıya aç, camiayı benimsemiş, taraftarı ile bütünleşmiş erli oyuncular her zaman olmalı. Şöyle bir bakın son 10 seneye. Kulüple bütünleşmiş, taraftarın gönül rahatlığı ile sahip çıktığı, bağrına bastığı kim var? Bu taraftar Arda'yı da, Selçuk'u da yeri yeldi yuhladı.

Bir zamanlar milli takımda en az 4-5 ilk 11 oyuncumuz olurdu. Son mili takım kadrolarına bakalım: Ömer Bayram. Yedeğin yedeği milli takımda.

Peki alt yapı dan kim var? Arda'dan sonra alt yapıdan kim çıktı? Ozan Kabak. Var mı başka? Daha iki yıl önce övülen Yunus, Atalay nerede?

Bu transfer nöbetindede hic birsey olmayacak beyler

Bu yönetim yine bizi son dakikaya kadar bırakır ve bir şey alamaz gibi görünüyo umarım yanılırım.

Bu sığırlar Mesut'u bu kadar büyütüyor da bu adam bu saatten sonra top falan oynamaz. Hele hele hocası Erol'ken hiç oynamaz. Ülkeye gelir ve milletvekilliğine oynar artık. Zaten şimdiden başlamış yalamaya.

Bu sığırlar Mesut'u bu kadar büyütüyor da bu adam bu saatten sonra top falan oynamaz. Hele hele hocası Erol'ken hiç oynamaz. Ülkeye gelir ve milletvekilliğine oynar artık. Zaten şimdiden başlamış yalamaya.
kac kez kadiköye gitmis, kac kez dizi izlemis. herkesin duygularini sömürüyor, istismar ediyor. böyle zorlama transferlerin hangisinden fayda geldi?

kac kez kadiköye gitmis, kac kez dizi izlemis. herkesin duygularini sömürüyor, istismar ediyor. böyle zorlama transferlerin hangisinden fayda geldi?

Müstahak bu sığırlara. En son Kruse İstiklal Marşı okuyor diye geriniyorlardı :D Sonra o marş okuyan adama donlarına kadar tazminat vermek zorunda kaldılar :D Yani fazla ses etmeyin. Sömürsünler sömürebildikleri kadar sığırları.

transfer icin kaynak yaratmak zor degil sponsorlar var cok fazla nef gibi el altından para vermeye bakar bu iş ama işte bunlrı yapabilecek yönetici yok bizde

Diagne bonservis konusunda ilginç iddalar var.

Donk ve Eren den kalan eksik bonservis ücretleri de verilmiş deniyor diagne alınırken. İnş denildiği gibidir dicem de kokusu şimdiye çıkması lazım dı öyle olsa.

transfer falan beklemeyin bence artik
irfan viscva bunlar zaten imkansiz
yüzde 1 gibi bir ihtimal bile yok
ft mactan sonra niye bu isimleri verdi bilmiyorum
bosu bosuna kaosa sürükledi bizi yine

DK haric Arda > Özil dir

Ben inandım ve hemen bildirimleri açtım.

Fatih hoca yönetime “
Kalıbımız ağır geldi belli. Bu listede senin tanıdığın bildiğin adamlar var. Ben bu listeyi sana verecektim ki gölgen altındakiler ateşimizden yanmasınlar.
Madem güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdır” demiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt