Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolculardan maas icin imzalar alabiliyoruz da yeni oyuncular icin nasil yapilacak bilinmiyor vs.

mevlütde fb 80% maas ödüyor 20% Karagümrük. jimmy dedi

Fb de koc var para var. Her yerde kendi sponsorlar dogal alir. Bizde maalesef durumlar les. Sadece hocamiz var

Ralph Hasenhuttl says that potential January transfer window options available to Southampton are not players who can "help us at the moment" after being told that first-team quality signings are out of the club's current budget.

"Players who can help us immediately cost a lot of money and this is what we cannot do."

Southampton kolpa gibi duruyor.

Hoca felaket islerle bogusuyormus

simdi fb hkk konusuyor muhabirleri demis:
Antrenman yapiliyor. Antrenmanda bi an düdük caliyor Emre taktik anlatiyor, volkan bsyler anlatiyor, csner selcukla cikiyor muhabbet ediyor. Bulut ise halen sahada

Sergen , Fatih Terim Sistemini yakaliyor. Erol gibi degil.

acun kadro yapmiyor ama benimde fikrim var hocaya iletsek mi diyor. Koc da hocaya diyip görsün diyor 3 saatlik toplati oluyornus. Bunu yönetim icindekiler diyor.

tansel daha fazlasini biliyormus. O da girdi muhabete

Herifin koşu stili bile değişmiş
Adamin 2 kere ayagi kirildi.Gecen sene gene gene iyiydi lig sonuna dogru yasadigi sakatlik tamamen geriye goturmus onu. iki kere ayagi kirildiginda bile bu kadar kotu donmemisti ama 1 sene daha duzenli futbol oynasa belki duzelebilir.

Omarin gercekten Morale ihtiyaci varmis. O na video , ses felan yapalim dedi. Cidden 40-50kisilik birsey. Cok ihtiyaci varmis. Görmeyip dinlese de olur.
Omarin türkcr yazdiklari herseyi fotottarena yaziyormus
Görememe gibi durum yok. Daha iyiye gidiyormus. daha fazla aciklamiyorlar ama Kulüpten dolayi. Halen operasyonlar olacak. Bir süre sürecekmis.

Sergen , Fatih Terim Sistemini yakaliyor. Erol gibi degil.

acun kadro yapmiyor ama benimde fikrim var hocaya iletsek mi diyor. Koc da hocaya diyip görsün diyor 3 saatlik toplati oluyornus. Bunu yönetim icindekiler diyor.

tansel daha fazlasini biliyormus. O da girdi muhabete

Para olunca Fmyi reel haytta oynuyorsun işte

Mesutun maasini benim dogalgaz senin Elektrik faturan dedi. Devlet yardim ediyormus. 7 M ye kadar aciklama zorunda degillermis.

Tansel 7.5-8 aliyordur dedi. Normal para . 14 M Pound aliyormus

GS da medya konusunda cok sikinti varmis.
Mixzone felan hicbirsey yok. Fb muhabirlerine daha yakinmis. Bizim kulüpten dolayi GSlilar bizde muhabir mi var ya diyor. En son evren vardi. Yönetim muhabirini gazetecini beslemiyor ondwn sonra bunlar düsman diyorsun. Acik yakalamis sen hic röportaj vermiyorsun bisey yapmiyorsun. En son Antrenman acikligi Uefa maciydi. Fb haftada 3 gün yapiyor

Birsürü insan burda toplanıp kimi alamayacağımiz için yorumlar yapacağız.Anlamiyormusunuz la yok bizde öyle bir kalibre.Gomisi sattık yerine on katı maliyet ile kimseyi bulamadik.Fernando yu sattık yerine kimseyi bile alamadık.Bu saçma sapan yönetim oldukça kimseyi alamayacağız.Alin size başlığın ozeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt