Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.269
- 51.273
- 3.683
Transfer Dönemi bittiğinde hesabını donduracak 1-2 ay sonra açıp isim değiştirecek sayfalardan biri bu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamin 2 kere ayagi kirildi.Gecen sene gene gene iyiydi lig sonuna dogru yasadigi sakatlik tamamen geriye goturmus onu. iki kere ayagi kirildiginda bile bu kadar kotu donmemisti ama 1 sene daha duzenli futbol oynasa belki duzelebilir.Herifin koşu stili bile değişmiş
Adamin 2 kere ayagi kirildi.Gecen sene gene gene iyiydi lig sonuna dogru yasadigi sakatlik tamamen geriye goturmus onu. iki kere ayagi kirildiginda bile bu kadar kotu donmemisti ama 1 sene daha duzenli futbol oynasa belki duzelebilir.
Tamam iste sonucta 2 kere kirildi Bi kirilmadik kalbi kaldi1 kere parmagi
1kere de bacagi kirildi ustat
Sergen , Fatih Terim Sistemini yakaliyor. Erol gibi degil.
acun kadro yapmiyor ama benimde fikrim var hocaya iletsek mi diyor. Koc da hocaya diyip görsün diyor 3 saatlik toplati oluyornus. Bunu yönetim icindekiler diyor.
tansel daha fazlasini biliyormus. O da girdi muhabete
Üstad neden uzgunsunTamam iste sonucta 2 kere kirildi Bi kirilmadik kalbi kaldi![]()
Tamam iste sonucta 2 kere kirildi Bi kirilmadik kalbi kaldi![]()
Haram zıkkım olsunMesutun maasini benim dogalgaz senin Elektrik faturan dedi. Devlet yardim ediyormus. 7 M ye kadar aciklama zorunda degillermis.
Eğer öyleyse ilk maçta çapraz bağlar gider.Mesutun maasini benim dogalgaz senin Elektrik faturan dedi. Devlet yardim ediyormus. 7 M ye kadar aciklama zorunda degillermis.
Tansel 7.5-8 aliyordur dedi. Normal para . 14 M Pound aliyormus
onu yoluna koydular 5 kulup kasasından cıkacak para muhtemelen geri kalanını acun filan leşler veriyorTansel 7.5-8 aliyordur dedi. Normal para . 14 M Pound aliyormus