Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.265
- 51.270
- 3.683
Ben de bilmiyorum ama ufak bi taratma yaptım.Arsenal'in U23 Forveti Nikolaj Möller için kiralık isteyen kulüpler varmış diye bi haber okudum o olabilir renktaş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hatay kimi getiriyor?
Bir kaç güne Mesut=Kayıboyu sultanı, Fatih hocam=Bizans elçisi olarak medyada yazılırsa şaşırma
Bild‘e göre Mesutun alacagi Maasi bilmek isteyen varsa likelasin. Cosacaksiniz
Farketmez bu kadro bizi sampiyon yapacaktir...Transfer yapmayanı dövüyorlar, öyle bir Ocak ayı. Bir bizde tık yok maşallah.
Ülke öyle bir hal aldı ki yarın bir gün biri senin hakkında 2-3 tweet atıp vatan haini vs dese bitti direk etiket yapıştırılır hain diye. Geldiğinden beri koç da bunu çok iyi kullanıyor, muazzam algı yönetimi yapıyor. Şu yaptıklarını zaten bu ülkeden başka hiçbir yerde yapamaz. Adaletin olmadı yerde her şey olur. Allah sonumuzu hayır etsin.Kitlelerin inanabileceği 1 senaryo lazım, ve ne gariptir ki inanıyorlar.
Ülkenin her alanında durum böyle ne yazık ki. siyaset, spor, din, tarih.
Bu yüzden yadırgamıyorum bu tür şeyleri artık
Brut maastir o, kimse Mesut'a o parayi net vermez. Arsenal da 20 milyon euro yaziyor, o da brut maasi zaten.
Cossak ne olacak ki parayi veren Acun o düsünsün,Exxen'i Mesutun üzerine yapar olur biterBild‘e göre Mesutun alacagi Maasi bilmek isteyen varsa likelasin. Cosacaksiniz
Devlet (fotottarena demisti) acun ülker + koc yardim edecek. 4 ü felan fb öderBakalim kac aciklayacaklar
Hayir Pro Jahr = HER SENEtoplam 14M Eurodur o yaw. 3,5 yıl için.