Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rengim izlemek inancaz ya Allah aşkına Vida nın neresi yavaş. Adam yokken her maç 2-3 yiyen bjk defansı, vida dan bu yana tek gol yemiş son 8 hafta da. Sırf karaktersiz diye vida yı gömmenin anlamı yok.

Aynını canere yaptık gördük ne kaybettiğimizi. Takım ön direği geçiremiyor. Ligde duran toptan gol atamayan tek takımız.

Herşeyi geçtim ya, sadece şunu düşünsek bile kafi. Bedava vida mı daha yavaş bedava donk mu?
Vida kötü stoper değil zaten ama Beşiktaş bizim kadar arkada açık veren bir takım değil ki he Vida belki yavaş olmayabilir bilemiyorum çünkü adamın hızını net olarak ölçücek bi oyun oynamıyolar.Donk demişken ben bile hızlıyımdır Donk’tan yav onu saymıyorum.

@Burkay Altındall @Melih Sönmez @Cengiz Usta Umarım yalandır.

10-15 kişilik yönetimde 1 tane allahın kulu yokmu takımı görünce kederden transfermarkti açıp sağbek,kanat,orta saha ve forvet tarayıp artık bonservissiz mi olur kulüplerin beleşe bırakacağı adamlarmı olur alıp getirecek

birkaç saate ben tarayıp transfer listesini belirleyip,mcengiz1905 hotmail falan bi hesap oluşturup,ilgili kulüplerle iletişime geçicem gs president diye iş başa düştü

gazamız mübarek olsun

Hatasız giden duyumcuları,Onyekuru haberleri için külliyen yalan dedi.

Duyum konusunda da en güvendiğim kişi twitterdaki galasevgisi isimli hesap. Adamın 1 haftadır tweeti yok. O da ümidi kesmiş.

Başkasının mutsuzluğu ile mutlu oluyoruz hale bak :D
Konu fb bjk olunca böyle durumlara acımam
Tam tersi , keyif vermekte.
Ortaklaşa hareket edip bizi FIFA gönderilerine felan etiketleyip şikayet ettiklerini hatırlıyor ve bol bol kahkaha atıyorum

umarım doğrudur.

başka türlü bu kekolardan kurtulamayız biz.

böyle rezil olsunlar, insan içine çıkacak yüzleri kalmasın karaktersiz herifler.

yazık ulan adam der türkiyenin en iyi teknik direktörüyle çalışıyorum, 3 yılda 2 şampiyonluk almışız. kadroda eksik var, adam 4 kişinin ismini açık açık söyledi basın önünde. alayım bu adamları. çıkıp kameraların karşısına borç ödedim şu bu gibi ıvır zıvır sözler söylemeyeyim. Yarın bu takım kadıköye gidince küçük duruma düşmesin. hocamızında kulübünde önünü açalım. yapamıyorsak da defolup gidelim.

Bunlar hain yaw bildiğin. yapamıyorlar dğl, yapmıyorlar transfer bu kdr net. Umarım doğrudur haber. Ali koç umarım alır onyekuruyu ve kuru da kabul eder

İyi nöbetler.

Bir dakika bile bakmadım bugün , gelişme var mı ?

Edit: Son mesaj 8 dakika önce yazılmış, herşeyi açıklar nitelikte. :crushed:

Onyekurunun gitmesini bırakın, Monaco iyi bonservis istiyor o paralara şikecilerin taraftar bile itiraz eder fenerde ödeyemez zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt