Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmiş olsun yine bir yönetim yüzünden fetret devrine girdik.
27 yaşındayım 20 yıldır takımımı takip ediyorum. Faruk Süren'den beri bir tane bile iyi bir başkan gelmedi. Ona da ben yetişemedim. Sadece Ünal Aysal vizyonluydu. Onu da tff yabancı kuralıyla elini kolunu bağladı ve borç yapmasına sebep oldu. Bunun dışında Özhan başkan rahmetli bana göre çok başarısız idi.
Adnan Polat berbat ötesi
Dursun Özbek çok kötü
Cengiz ise felaket iyice bocaladı.
Arkadaşlarıma hep söylerim. Bu kulüp biraz iyi yonetilseydi şimdiye Juventus,Dortmund seviyesine yaklaşmıştık. Ama çok kötü yönetildi. Bazen sıçrasa da dibi gördüğü de çok oldu. Nitekim kur farkının etkisiyle Avrupayla makas açıldı. Oyuncu yetistirmeyi birak, oyuncusuna 15 milyon oldu demekten başka bi işe yaramayan yönetim oyuncu satamaz ve alamaz oldu.
Son sözüm de üstad Fatih Terim'e.
İmparatorsun efsanesin be hocam ama şu değişiklikleri zamanında ve yerinde yap çıldırttın artık.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

#AslanGibiSponsor. Transferide biz yapalim anasini satayim
Irfan için yapılması doğru değil. Irfan gerçekçi bir hedef değil. Manuya 3 gol atti diye 10 milyon üstü para istiyorlar. Irfan iyi oyuncu ama o paraları veremeyiz , versek de geri dönüşü olmaz. Gerçekçi hedefler lazim. Onye, muhammed ve yusuf alınsa gelecek için de daha doğru yatırım olur.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Irfan için yapılması doğru değil. Irfan gerçekçi bir hedef değil. Manuya 3 gol atti diye 10 milyon üstü para istiyorlar. Irfan iyi oyuncu ama o paraları veremeyiz , versek de geri dönüşü olmaz. Gerçekçi hedefler lazim. Onye, muhammed ve yusuf alınsa gelecek için de daha doğru yatırım olur.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İrfan Türkiye'nin en yetenekli futbolcusu.

Ank: Beklenmeyen bir oyuncu gidişi olabilir Galatasaray'da. Marcao değil bu isim. Tahminim Soso.

20210119_220406.webp

En azından inanmak istiyorum bu sabah kaynağı şu anda bize iki tane transfer haberi geçse
hangimiz inanırız birde böyle bak olaya
Cidden buna kendin inanıyormusun rengo?

Garry bizle şampiyonluk kutladı tribünde 1 hafta sonra adamlara imza attı.

Doğuştan Gs li falan değil kuru, adam gibi parayı bas bakalım geliyor mu gelmiyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt