Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mantık doğru değil. Oyuncunun başka talibi yok hadi olsa bile verecekleri para belli adam 1,5 yıldır oynamıyor. Monaco'da kalıp faydalı olması hatta oynaması bile mümkün değil. Bazen böyle olabiliyor eğer yüzde 50'de ısrar edeceklerse 3 milyon euro bonservis ödeyip alalım. Yüzde 50 paya 6 milyon bonservis çok.
Yüzde 50 pay cok fazla orda hemfikiriz zaten kardesim. Dogru düzgün becerikli bi yönetim olsa coktan anlaşmışlardı yani, bu kadar zor olmamali

Dursun bile biseyler yapmaya calisti Dursun kotu baskan olabilir ama Giderken Kalmak icin elinden geleni yapti Aldigi Futbolcularin ekmeginide Cengiz yedi kendi aldigi Adamlari dogru durust satamadi .Sirf zarar yapmadi densin diye trasnfer yapmiyorlar bide utanmadan tekrar aday olmak istiyorlar

Bu sene de sampiyonlugu verdik iyi mi, yarisarak yenilerek versek iyi biz hic yarisa cikmadan mucadele etmeden veriyoruz.

Bu mantık doğru değil. Oyuncunun başka talibi yok hadi olsa bile verecekleri para belli adam 1,5 yıldır oynamıyor. Monaco'da kalıp faydalı olması hatta oynaması bile mümkün değil. Bazen böyle olabiliyor eğer yüzde 50'de ısrar edeceklerse 3 milyon euro bonservis ödeyip alalım. Yüzde 50 paya 6 milyon bonservis çok.

Monaco'nun tutumu gayet doğal ya adamların bizim yönetimle ilk pazarlıkları değil. Ne kadar vasıfsız, bilinçsiz hareketler yaptıklarını biliyorlar bizimkilerin. Doğal olarak kazığı köküne kadar sokmak istiyorlar

Beşiktaş, Alanyaspor’un stoperi Steven Caulker için girişimlere başladı. (Skorer)

Hoca sen de taktin kafayi Irfan’a, Lindstrom var, Caicedo var, hollanda liginde oynayan Ndayishimiye var, yok mu alternatifler scout ekibi ne diye duruyor orada.

Irfani ben begeniyorum ama bi Irfan icin dustugumuz duruma bak yaw .Ulan yonetim Daha ndiayye sattip yerine kimseyi almadiklarinda bunlardan bisey olmayacagini anladim

hocanın verdiği listede ismi geçmeyen kimler var acaba merak ettim dahası bu yönetim hiç bir oyuncu alacak mı acaba onu daha çok merak ediyorum son 18 gün kaldı ara transfer sezonunun bitmesine

İrfan yabancı sınırı için olmazsa olmaz. Yabancı sınırı geldiğinde İrfan'ı kadrosunda bulunduran büyük avantaj sahibi olacak. Her şeyi yabancı oyuncularla çözemezsiniz, kadronda kaliteli yerliler yoksa bi yere kadar gidersin daha fazlası olmaz.

Pablo Longoria'nın Ocak ayının bu ayında satmak veya ödünç vermek istediği oyunculardan biri olarak duyurulan Nemanja Radonjic

bunu alin gelin iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt