- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.588
terim yeni liste vermis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüzde 50 pay cok fazla orda hemfikiriz zaten kardesim. Dogru düzgün becerikli bi yönetim olsa coktan anlaşmışlardı yani, bu kadar zor olmamaliBu mantık doğru değil. Oyuncunun başka talibi yok hadi olsa bile verecekleri para belli adam 1,5 yıldır oynamıyor. Monaco'da kalıp faydalı olması hatta oynaması bile mümkün değil. Bazen böyle olabiliyor eğer yüzde 50'de ısrar edeceklerse 3 milyon euro bonservis ödeyip alalım. Yüzde 50 paya 6 milyon bonservis çok.
Türkcen iyi ama geliştirmen lazim.
terim yeni liste vermis
terim yeni liste vermis
Bu mantık doğru değil. Oyuncunun başka talibi yok hadi olsa bile verecekleri para belli adam 1,5 yıldır oynamıyor. Monaco'da kalıp faydalı olması hatta oynaması bile mümkün değil. Bazen böyle olabiliyor eğer yüzde 50'de ısrar edeceklerse 3 milyon euro bonservis ödeyip alalım. Yüzde 50 paya 6 milyon bonservis çok.
Valla onu bunu bilmiyorum da, hem cengiz hem apo açıktan para, ihale, yatırım, vb. şeyler alıyor gibi k.o.ç grup ve iştiraklerindenCengiz fenerli mi yoksa
Dogru yanlis anlamisimTürkcen iyi ama geliştirmen lazim.
Arda için intikam hamlesi olmuş
Transfer yapmamaya yeminli yönetim varken scoutun olsa ne olur olmasa ne olurHoca sen de taktin kafayi Irfan’a, Lindstrom var, Caicedo var, hollanda liginde oynayan Ndayishimiye var, yok mu alternatifler scout ekibi ne diye duruyor orada.