Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Tansel taşanlar mı ne hırtsa onun da bi tweeti vardıB. Can Terzi denen..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tansel taşanlar mı ne hırtsa onun da bi tweeti vardıB. Can Terzi denen..
Evet de ne alakaEren Derdiyok Türkiye'ye döndügü zaman yine yerli sayilacak bu duruma göre.
Aynen yav ben o adamı hocaya yakın bilirdimTansel taşanlar mı ne hırtsa onun da bi tweeti vardı
valla üstad fm 2020 de önümüzdeki yıldan itibaren kurala göre Başka ülkenin milli takımını seçen Türk topçular yabancı sayılıyordu. ki bilirsiniz fm 2020 takip ediyor bu kurallarıEvet de ne alaka
2 3 defa topu durtmeden pas atabilmeyi ogrenirse neden olmasin
Bugün çıkışını bekliyoruz kapıda nöbetteyiz@Can Özbek bu dananın ne zaman bitiyor mıhlanması?
En son sezon sonu 6 milyon euro zorunlu satınalma + %50 sonraki satıştan pay haberleri vardı.Kuru haberleride kesildi, noldu simdi bu?
@Can Özbek bu dananın ne zaman bitiyor mıhlanması?
Ömer faruk ne oldu nereye gidiyormuş
O kural henüz uygulamaya geçmedi, eski kural devam ediyor.valla üstad fm 2020 de önümüzdeki yıldan itibaren kurala göre Başka ülkenin milli takımını seçen Türk topçular yabancı sayılıyordu. ki bilirsiniz fm 2020 takip ediyor bu kuralları
Emre fiziken dusunce vasatlasti. Hazirlayici bir adam degil ki. Falcao sakat defolsun nediyeyim ona. Bu herif 10 numara. Sagda adam bombos sut cekiyor dun. Tek pasta atsa pozisyon olacak illa durtuyor topu. Sinir ediyor beni. Basit oynarsa iyi oynuyor zaten ama oda cok az oluyorBak Barış anti Belhandacilar arasında en sevdiğim sensin ETMA. Emre Akbaba ve Falcao varken bu adami nasıl bukadar hunharca eleştiriyorsun.
Severim bu rize çocuğunu. Galiba tek sevdiğim rizeli.Ne o ozlendinmi