Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FFP mazereti ile götürülen seneler, kaybedilen şampiyonluk sonrası kemer sıkma politikası, pandemi...
Bu mazeretleri öne süren bir yönetimin alamama yeteneği ortada iken mucize beklememek lazım.

15 macta 2 gol 1 asist Irfan can lig performansi. Alabiliyorsaniz alin da, ne 7 milyon avro ne de Lyindama ve Diagne yi vererek aklinizi kaybetmeyin. Su islerde akilli olun, Falcao da ki gibi transferi akilsizca namus meselesi yapmadan.

Cagne örneği var. Bu bedeller altında eziliyorlar. Millet Aytaç ile dalga geçip irfanı istiyor. Aralarında bariz bir fark da yok. O parayı irfana vereceğime bursa’nın 3 topçusuna gömerim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En azından şimdiki yönetimin son 6 ayı diye kendimi avutuyorum. Bu sene bir şekilde şampiyon olursak önümüzde kimse duramaz gelecek yönetim ve FFP'siz bir transfer dönemiyle.

Saç: Başakşehirin üst düzey yöneticilerinden birine irfanı sordum. fenerin irfanı alma ihtimali Galatasaray ihtimalinden daha yüksek,dedi.
Kaynak:

Saç: Başakşehirin üst düzey yöneticilerinden birine irfanı sordum. fenerin irfanı alma ihtimali Galatasaray ihtimalinden daha yüksek,dedi.
Kaynak:

Ben çıldıracağım kardeşim bu fener futbolculara kağıt mi veriyor nasil bunlar limitleri takılmıyor bizim yönetim neden sormuyor bu adamlar kaç kişi aldi hepsi de paraya geldi bunlarin bütçesi ne ki hem mesutu alıyorlar hem irfan i istiyorlar .Hesap soracak kimse yok mu bu simarık kulube .sosa Caner novak lemos tisserand perotti Samatta serdar aziz bunların maaşı nedir kimse bilmiyor .Daha kaçan topcuya borçları da var .

Ben çıldıracağım kardeşim bu fener futbolculara kağıt mi veriyor nasil bunlar limitleri takılmıyor bizim yönetim neden sormuyor bu adamlar kaç kişi aldi hepsi de paraya geldi bunlarin bütçesi ne ki hem mesutu alıyorlar hem irfan i istiyorlar .Hesap soracak kimse yok mu bu simarık kulube .sosa Caner novak lemos tisserand perotti Samatta serdar aziz bunların maaşı nedir kimse bilmiyor .Daha kaçan topcuya borçları da var .
Fener tarafı irfanı veriyorsanız oyuncu satıp alırız demiş. :asd:

Galatasaray'da Henry Onyekuru transferi son anda çıkmaza girdi. Onyekuru için 5 milyon euroluk bonservis bedeli isteyen Monaco, Galatasaray yönetimini sıkıntıya soktu. (DHA)

Habere bak! Sanki ortada yönetim var. 3 tane sığır çobanı olamayacak adam 30 milyon taraftarı olan kulübu yonetiyor.

Aradaki fark 1 milyon degilmiydi zaten,4 milyona bitmis iste,uzatmayin dha mha

G.SARAY'DA transfer bitmiyor...
Ben bu tabiri ilk 98 yılında A.Dürüstten duymuştum TAFFAREL konusunda sorulmuştu soru onun üzerine cevap vermişti ama o zaman transferi gizliden hallederlerdi; şimdi gerçekten bitmiyor.

Oyuncu satınca maaş butcesi açılıyor mu .
Bizim akıllı yöneticiler kullanamadiklari falcao Babel belhanda yollasa transfer bütçesi çıkar zaten bu davilla o kadar para kazanıyor bizden bonservis gösterip yollasak yada kiralayıp maaşını biz ödeyip para almış gibi göstersek .
Biz kendimizi parçalayalim neyse bosverin ya bu yönetim dursun Özbek dönemini arattı

Henry Onyekuru, transferinde pürüz çıktı. Monaco'nun 5 milyon Euro bonservis bedeli istemesi, sarı-kırmızılı yönetimi sıkıntıya soktu. (NTVSpor)

Xd

Insallah kimseyi alamayiz,onyekuru bile gelmez insallah.taraftar da bi bok haketmiyo,surekli olumsuz olumsuz.transfer sezonu bitene kadar fener sov izleyip,aglarsiniz insalllah

Kaynak:

bunu dün gece izledim, irfan ve visca söylentisi çıkınca fenerliler kudurmuş resmen nasıl alıyorlar nasıl alacaklar oyuncu ayartma falan diyor. M.ekiciyi nasıl aldınız dense yüzü kızarmaz utanmaz herifin.

Yani mantiken baktiginda 3-4 hafta aradaki 1-2 milyonu eritmeye çalıştilar. En son problem cozuldu dendi,neden monacoyla once anlasma saglanip, tekrar 1 milyon icin ugrassinlar

arkadaşlar transfer ihtimali az yav
para yok pul yok neyle yapacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt