Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya FFP varken bile 2 kez şampiyon olduk. Sanki karşımızda Ali Koç, Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Ağaoğlu yok gibi konuşuyorsun. Bu saydığım başkanlardan daha iyi bir başkan ve yönetim çıkaramazsak da kapatalım kulübü gidelim.

Çıkarabiliyor muyuz?

En son ne zaman çıkardık?

Şampiyonluk yönetim sayesinde geldi diyemem, ilkinde zaten kadroyu öncekiler kurmuştu, ikincisinde ise şampiyon olmayalım diye her şeyi yaptı yönetim, forvetsiz sezona soktu vs. Hoca etkisi ve rakiplerin formsuzluğu sayesinde olduk.

Saydığın 3 başkanın herhangi birinden bile daha iyisinin geleceği muallak.

Onyekuru iptal olabilir takılmamak lazım. Zaten geldiğinde hazır olamayacak, ayrıca konuşulan miktarlar çok yüksek bizim için. Kadro dışı kalmış son 4 yılda bizde oynadığı yarım sezon hariç performans vermemiş adam için 5 milyon çok fazla. 2,5 - 3 olsa neyse derdim.

Scout ekibinin takibinde olan adamlar vardır mutlaka onlara yatırım yapalım. Ben Onyekuru'yu kayıp olarak görmem.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru iptal olabilir takılmamak lazım. Zaten geldiğinde hazır olamayacak, ayrıca konuşulan miktarlar çok yüksek bizim için. Kadro dışı kalmış son 4 yılda bizde oynadığı yarım sezon hariç performans vermemiş adam için 5 milyon çok fazla. 2,5 - 3 olsa neyse derdim.

Scout ekibinin takibinde olan adamlar vardır mutlaka onlara yatırım yapalım. Ben Onyekuru'yu kayıp olarak görmem.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Scout ekibinin önerdiği adamları da alabilecek çapları yok ki. Coulibaly bunun son örneği zaten. Bu adamı almayıp takriben son atımlık barutumuz olan 2 milyon Euro'yu da Etebo'ya gömdüler. Bunların iyi niyetli iş görmediği yaz transfer sezonunda belli olmuştu, şimdi ise tamamen kani oldum.

onyekuru alabilecegımız tek kanat oyuncusu mutlaka almalıyız yoksa cok geride kalırız

dranfer var mi gencler, dransfer

50 günümüz var, gelenler-gidenler olacak gibi boş argümanlarla taraftarı da afyonladılar. Sosyal medyadan dahi kimse ciddi manada tepki göstermiyor şu çapsızlara.

Galatasaray'da üçüncü kez forma giymek için gün sayan Henry Onyekuru'nun transferinde son dakika pürüzü çıktı. Nijeryalı futbolcunun kulübü Monaco'nun 5 milyon Euro bonservis bedeli istemesi, sarı-kırmızılı yönetimi sıkıntıya soktu.

Son düzenleme:
dün onyekuru istanbula gelmis olabilir beyler
pzrtesi gelecek deniyordu hani

Transfer dönemini kapattik

Zaten 5 M istiyorlardı pürüz tam olarak nerede ?

Hala bu yönetimin transfer yapabileceğine inanan varmı? Fatih hocanın ve taraftar tepkisininde bunların umrunda olduğunu zannetmiyorum

Gecen sene nisan ayinda takimdan ayrilan bir oyuncu icin hala pazarlik yapiyorlar
Hani simdi küfür etsek elimize bir sey de gecmiyor
Sucukcu tayfa da gitsin ali koca falan sallasin
Bir sezonu daha bu sekilde cöp ettiler malesef

Bununla uğraşıyorlar. Berat 2,5'a gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt