Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısın pas oyununa hitap etmez ama çok enerjik çocuk. Ayağı da tahta değil.

Belçika üzeri EPL yapacak duruşu var benim gördüğüm.

500 bine gelmesinde bence sakınca yok ama 3 milyona gelmesi sakıncalı.
Sence sezon sonu sozlesmesi bitecek Donk yerine mi düşünülüyor? Ben hıc ızlemedım ama anlatılanlara gore Taylan'ın oyun tarzına dolayısı ile hocanın oynatmak istediği oyun tarzına uymuyor soylenenler.

Hoca orada pasor bir ortasaha oynatmak istiyor. Taylan, Seri örneklerinde oldugu gibi.

Yusufun 2 macini izledim 2sinde de baya iyiydi hele fener macinda 4 2 4 sahaya cikan takimin tum acigini kapatti. Paslari da kazma degil bence olumlu transfer olur.1.5-2m a bitebilir ki galatasarayiz 2m euro da bi oyuncuyu deneme sansimiz olsun yani

ALLAH ASKINA

biri yardimci olabilir mi? ben gscimbom.com dan normal sekilde foruma giris yapabiliyorum

ama mobil app uygulamasindan hata veriyor ayni bilgilerle forum-error 1001.

sifremi degistirdim yine error, app uygulamasinda "Sifremi unuttum"a tiklayinca ve yeni sifre deyince de hata veriyor...

ne yapmaliyim????

Yusufun 2 macini izledim 2sinde de baya iyiydi hele fener macinda 4 2 4 sahaya cikan takimin tum acigini kapatti. Paslari da kazma degil bence olumlu transfer olur.1.5-2m a bitebilir ki galatasarayiz 2m euro da bi oyuncuyu deneme sansimiz olsun yani
takasta bir oyuncuyu verelim veya kiralayalım bence sekidika olabilir mesela kiralanacak ya da verilebilecek futbolcu

Transfer yapamiyorlar, ypmasinlar da. Eldeki kereme bartuga aliye emine sans verelim. Sezon sonu yeni yönetim yapsin transferleri

Çerezleri silmeyi deneyin ya da uygulamayı silin, tüm verileri de silip baştan yükleyin.

ALLAH ASKINA

biri yardimci olabilir mi? ben gscimbom.com dan normal sekilde foruma giris yapabiliyorum

sifremi degistirdim yine error, app uygulamasinda "Sifremi unuttum"a tiklayinca ve yeni sifre deyince de hata veriyor...

ne yapmaliyim????
All rounder bir oyuncu Yusuf; gerekirse sağ bek de oynar bence. Daha çok dinamizm sıkıntısını çözmek istiyor olabilir ama Donkla pek alakası yok bence. Çift 8li bir 4231 ya da 442ye de dönebilir.
Sence sezon sonu sozlesmesi bitecek Donk yerine mi düşünülüyor? Ben hıc ızlemedım ama anlatılanlara gore Taylan'ın oyun tarzına dolayısı ile hocanın oynatmak istediği oyun tarzına uymuyor soylenenler.

Hoca orada pasor bir ortasaha oynatmak istiyor. Taylan, Seri örneklerinde oldugu gibi.

albayrak capsizi transfer falan yapamaz

Bu işte bir bir yeniği var. Rize'nin Oğulcana 1, 2 verdiğine mi inanalım. Bugüne kadar ödemediğine mi inanalım. Tamda bizim transfer bütçemiz kadar borç. Yoksa.......
Yoksasını söyle üstat.
Gören de Rizenin 1 milyonluk tek transferi bu sanacak.
Her mesajın ayrı olay ilgiyle takip ediyorum. Başkaları da farketmiştir kesinlikle.

1610447681001.webp

1+Sekidika+25% pay. Patlama yaparsa ve 1,5 sene sonra onu +10a satarsak, en az 2,5 milyon daha alirlar.

bu yusuf denen adamın ayağı bastonsa uzak dursun
koşuyormuş moşuyormuş hikaye. bugünün futbolununda özellik bile sayılmaz koşması en temel görev.
etebo gibi gibi sağa sola koşan ama yanındaki adam yerine taca atan biri çıkarsa bu transferde emeği geçenleri bir güzel anarım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Youssouf alınacaksa , takasta sekidika kullanılmalı kesinlikle.

Adem transferinin üzerinden de fiyat düşürülmeli.

İyi niyetli davranmıyorlarsa süreci uzatmaya gerek yok.

Çerezleri silmeyi deneyin ya da uygulamayı silin, tüm verileri de silip baştan yükleyin.

All rounder bir oyuncu Yusuf; gerekirse sağ bek de oynar bence. Daha çok dinamizm sıkıntısını çözmek istiyor olabilir ama Donkla pek alakası yok bence. Çift 8li bir 4231 ya da 442ye de dönebilir.
uygulamayi sildim, bi ise yaramadi

cerezleri nasil silebilirim?

Bonservisdeki bonuslar FFP'i nasil etikiliyor bilen var mi? Mesela bir takima oyuncu 10 milli maci yaparsa X para bonusu koyarsak, ama oyuncu o maci anca gelecek sezon doldurursa, o para gelecek sezonun giderlerinimi etkiliyor, ya da bu sezonunun mu?

Malatyaspor’da Başkan Adil Gevrek, Galatasaray yetkilileri ile bugün Malatya’da yüz yüze görüşecek. Malatyaspor, Youssouf Ndayishimiye için 3 milyon Euro’luk talebini biraz düşürdü. Telefon trafiğinde rakam 2.6’lara çekildi. Bugünkü görüşme sonrası hareketlilik olabilir. (Ertan Süzgün)

500 şimdi+1.5 sezon sonu verelim 2'ye bağlansın bu iş oyuncu iyi çıkar inş Atiba'ya benzetenler olmuş

ALLAH ASKINA

ne yapmaliyim????

Bendede ayni sorun var

malatyali topçunun transferinde sonra ki transferden %25-30 kardan pay falan verip ucuza işi çözmek lazım. Bedava adem büyük verdik lan size elimizde ki adam gibi tek forvetti adam. Tamam biz salağız da biraz da bize iyilik yapın

Yusuf'ta şu da var. Hocası Hamzaoğlu yani Terim mutlaka konuşmuştur. İdman performansı nasıl, gelişime açık mı, karakteri nasıl vs vs.
Neticede Hamzaoğlu her gün birlikte çocukla bu da önemli veri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt