- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Ben gerektiginde taraftara da soverim,yanlis yaparsa hocaya da,sevsem de eleştirir ve kizmayi bilirim.ben böyleyimBu aralar agresif görüyorum seni
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben gerektiginde taraftara da soverim,yanlis yaparsa hocaya da,sevsem de eleştirir ve kizmayi bilirim.ben böyleyimBu aralar agresif görüyorum seni
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2.5m bonservis karşılığında yarı maaşını ödeyelimSon Dk
Milan Sportif Direktoru LUIGI, Falcao'yla ilgilendiklerini acikladi. (Milano News 24/7)
@Emre Tek
Bonservisin çoğunluğu Monaco'ya gidecek.Aman yönetimden birinin aklına bu öneri gelmesin2.5m bonservis karşılığında yarı maaşını ödeyelim
Vay arkadaş resmen ffp için hile hurda yapamayalım diye madde koydurmuş monacoBonservisin çoğunluğu Monaco'ya gidecek.Aman yönetimden birinin aklına bu öneri gelmesin![]()

çok haklısın, yazdıklarına tamamen katılıyorum.1-hoca belkide ilk kez isim verdi transferle ilgili dedik heral geliyolar kesin isim verdiğine göre
2-maliyetleri yüzünden herkes karamsardı zaten ki visca falan aklında yoktu kimsenin hoca attı ortaya
3-para verip alamayacağımızı zaten herkes biliyo başakta biliyo takasla luyi-diagne-akbaba-belhanda falan çözülebilme ihtimali var diye ümitlenildi
4-sene başı diagne başak söylentileri,okanın olumsuz konuşmayıp stoper lazım demesi(luyiye yoruldu)topu göksele atması transferlerin mümkün olabileceğini düşünmemize sebeptir ki hala bu kadar maddeye rağmen çoğu kişi genellikle karamsar
5-taylanla oğulcanın subli msj vermesi,instagramda irfanın bizimkileri takibr alması yakın arkadaşlarının pr yapmaları hocanın irfanda bizi istiyo demesi
daha nolsun yaw beklenti için adamlar faa bestesinimi söylesin
hocanın isim verip taraftarın beklentiye girmesi başağın işine geldi elleri mecbur diyerek daha yüksek fiyat çekmişlerdir
hocanın isim vermesiyle koçun devreye gireceğide barizdi zaten o yönde açıklamalarda yaptı
+uaya yaptırılan açıklama falan derken gelinen noktada alamayacağımız zaten ihtimaldi böylelikle kesinleşmiş oldu,zor döner burdan
Bu kişi kişi kim ki? Malatya'da yetkili biri mi?
Bilmediğimiz ne maddeler vardır kim bilir..Vay arkadaş resmen ffp için hile hurda yapamayalım diye madde koydurmuş monaco![]()
Sekidika'yı her türlü takasta kullanmalıyız , istiyorlarsa.
ikisini 18-20 arası ancak alırsın vermezler daha alt rakama halim.Hoca hem irfan hem visca istiyor bizimkiler zorunlu opsiyonlu teklif sunuyor sanırım 10milyon nakit versek göksel akşamına ikisinide Florya ya gonderir
kimseyi suçlayan yok renkdaş biz sezon başında 2 milyon euro verip coulibaly yi alamadık 3-5 ayda durumumuzda değişiklikte olmadı irfan nasıl olacak,haliyle hocanın bu isimleri vermesi kafa karıştırıcı oldu ve altında ne var diye düşünmemek elde değil..Teknik direktör çıkıp da isim verirse taraftar tabi ki beklentiye girer.. Demek ki birşeye güvenip bu isimleri piyasaya salıyor(oyuncu satışı takas vs.) devamlı ali cengiz oyunu var diye kurgulayacak miyiz kafamızda ?
Hoca soyleyene kadar forumun %1i bile ihtimal vermiyordu bu transfere hoca dediyse bir bildiği vardır dedik .. Pazar bu işin olmayacağı az çok belli oldu açıklamalardan ama bu noktada taraftarı suçlamak saçmalık olur
aynen öyle
Sınavda çakma ula!Unutma gscyi temsil ediyorsun.
Benim izlediğim kadarıyla 3-4 maçını izledim defansif olarak orta sahayı tek başına taşıyabilecek biri temposu, hızı, çevikliği falan gayet iyi. Aslında kazmada sayılmaz ama baskı altında top kullanımını ve pas tekniğini falan geliştirirse 2 tık falan fakir Kantesi olabilecek biri potansiyeli var bence yani.yusuf bitmiş diyolar nasıl oyuncu izleyen scout eden analiz eden yokmu oyuncuyu ?