Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultraslan saçmalamaya başlamış bu işi dillendirmek bizim aleyhimize oyuncuyu alamayıp baskasina kaptirirsak hocada etkilenir bundan

Hoca hem irfan hem visca istiyor bizimkiler zorunlu opsiyonlu teklif sunuyor sanırım 10milyon nakit versek göksel akşamına ikisinide Florya ya gonderir

1-hoca belkide ilk kez isim verdi transferle ilgili dedik heral geliyolar kesin isim verdiğine göre
2-maliyetleri yüzünden herkes karamsardı zaten ki visca falan aklında yoktu kimsenin hoca attı ortaya
3-para verip alamayacağımızı zaten herkes biliyo başakta biliyo takasla luyi-diagne-akbaba-belhanda falan çözülebilme ihtimali var diye ümitlenildi
4-sene başı diagne başak söylentileri,okanın olumsuz konuşmayıp stoper lazım demesi(luyiye yoruldu)topu göksele atması transferlerin mümkün olabileceğini düşünmemize sebeptir ki hala bu kadar maddeye rağmen çoğu kişi genellikle karamsar
5-taylanla oğulcanın subli msj vermesi,instagramda irfanın bizimkileri takibr alması yakın arkadaşlarının pr yapmaları hocanın irfanda bizi istiyo demesi

daha nolsun yaw beklenti için adamlar faa bestesinimi söylesin

hocanın isim verip taraftarın beklentiye girmesi başağın işine geldi elleri mecbur diyerek daha yüksek fiyat çekmişlerdir

hocanın isim vermesiyle koçun devreye gireceğide barizdi zaten o yönde açıklamalarda yaptı

+uaya yaptırılan açıklama falan derken gelinen noktada alamayacağımız zaten ihtimaldi böylelikle kesinleşmiş oldu,zor döner burdan
çok haklısın, yazdıklarına tamamen katılıyorum.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca hem irfan hem visca istiyor bizimkiler zorunlu opsiyonlu teklif sunuyor sanırım 10milyon nakit versek göksel akşamına ikisinide Florya ya gonderir
ikisini 18-20 arası ancak alırsın vermezler daha alt rakama halim.

başakşehire sezon sonu için para lazım diye biliyorum ayrıca. şimdi nakit verilirse kullanamıyorlar gibi bir haber okumuştum.

Teknik direktör çıkıp da isim verirse taraftar tabi ki beklentiye girer.. Demek ki birşeye güvenip bu isimleri piyasaya salıyor(oyuncu satışı takas vs.) devamlı ali cengiz oyunu var diye kurgulayacak miyiz kafamızda ?
Hoca soyleyene kadar forumun %1i bile ihtimal vermiyordu bu transfere hoca dediyse bir bildiği vardır dedik .. Pazar bu işin olmayacağı az çok belli oldu açıklamalardan ama bu noktada taraftarı suçlamak saçmalık olur
kimseyi suçlayan yok renkdaş biz sezon başında 2 milyon euro verip coulibaly yi alamadık 3-5 ayda durumumuzda değişiklikte olmadı irfan nasıl olacak,haliyle hocanın bu isimleri vermesi kafa karıştırıcı oldu ve altında ne var diye düşünmemek elde değil..
bide ek olarak paramız olsa bile forumun büyük çoğunluğunun irfan ve visca transferine karşı olmasını beklerdim maddi boyutu yüzünden ama 20 milyon euromuz olsa basıp alacaklar çoğunlukta oda ayrı mesele..

yusuf bitmiş diyolar nasıl oyuncu izleyen scout eden analiz eden yokmu oyuncuyu ?

Transferi bu kadar eline yüzüne bulaştıran bu kadar beceriksiz bir yönetim dahada gelmez bu camiaya. 8 dönem geçirdik hepsi birbirinden fiyasko. Dursun a kızdık kahrolduk ama bu başka seviye tebrikler!!!

yusuf bitmiş diyolar nasıl oyuncu izleyen scout eden analiz eden yokmu oyuncuyu ?
Benim izlediğim kadarıyla 3-4 maçını izledim defansif olarak orta sahayı tek başına taşıyabilecek biri temposu, hızı, çevikliği falan gayet iyi. Aslında kazmada sayılmaz ama baskı altında top kullanımını ve pas tekniğini falan geliştirirse 2 tık falan fakir Kantesi olabilecek biri potansiyeli var bence yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt