Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu birakacak herhalde hoca. Ultralarin yaptigida zoruna gitmis

Fatih Hoca'nın söylerimden bayağ sıkıntı olduğu belli oluyor....

Seçim geldi nasıl olsa diyordum ama
İş olacak gibi değil
İSTİFA İSTİFA İSTİFA

Yönetim artık ne halt edeceksen et ulan...

Yönetimin oyuncagi ultrasucuklar hocayi bayagi üzmüs... yalniz kaldim diyor acikca.. bu ulzra sucuklari dagitmak lazim

Yönetim istifa

Kaynak yaratamıyorsanız yönetimde olmanızın ne anlamı var istifa edin.

Diagne 13 milyon euro bonservis 2
yılda 5 milyon euro maaş

Falcao 2 yıl 10 milyon euro maaş

Andone 2.5 milyon euro maaş

Mitrouglu 1.5 milyon euro maaş

Gomis'in yerini doldurmak için toplam ödenen para 32 milyon euro

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sponsor mu bulacaksıniz,bankadan kredi mi cekeceksiniz şu transferleri yapın artık yetti be.....

Hoca resmen bu beceriksizlere rağmen istifa etmiyorum fakat bunlar oldu ki seçilirse Mayıs'ta biter bu iş ben gidiyorum demiş ...

Galatasarayı Fatih Hocanın çeyreği kadar düşünmeyen şeref yoksunları yönetiyor. Tek düşündükleri kendi cepleri durduğundan denizine ne çekilmez çilemiz varmış amk.Bu yönetim Fatih hocaya layık değil.

Gerekirse gidin Acun'dan yardım dilenin aciz yönetim.....

Yaz transfer döneminden bu yana yönetimin şampiyonluğu peşkeş çekerek hocaya ve 30 milyon taraftara ihanet ettiğini papağan gibi defaatle dile getirmeye çalıştım. Bugün nihayet malumun ilanı oldu. Allah bu çapsız yönetimi bildiği gibi yapsın.

Abdurrahim cık şimdi Calatasarayda tiransifer bitmez de

Mayıs’ ta bıraksın Terim düşmanları teknik direktör nöbeti tutsun, sonra bir hoca gelsin, 3 ay sonra küfürlere başlasın, yollasın.

Bu kara düzen içinde tek başına yönetimin sorumluluğunu da almış, kOÇ gibi adamlarla bile kendi uğraşıyor.

Kim ne derse desin evet aslolan Galatasaray’ dır ama Fatih Terim bu takımın yaşayan en büyük efsanesidir. Şu an genç olup, Galatasaraylı olanların sebebidir.

Git hocam git, gitte nasıl oyuncak oluyoruz bu düzende görsün herkes..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt