Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca bence yönetimden çok UltrAslan'a sitem ediyor. Benim anladığım sezon sonun yönetim kim olursa olsun hoca ya yurt dışı yapar yada emekli olur. Sözümde kontratımda Mayıs'ta bitiyor dedi hoca yeni yönetim falan dinlemeden sezon sonu emekli olacak bence yada yurt dışına gidecek.

Hoca bayagi üzülmüş.. ultrasucukcularin aciklamasina icerlemiş

Hoca herşey yolunda twiti atarken cengiz istifa edeceğini belirtti belli ki hocaya. Sonra pandemi nedeniyle seçim olmadı, yönetim devam etti. Bu kalitesizlige rağmen ligde ve kupada gidiyoruz. Avrupada elendigimiz takım ise avrupanın bu sene en formda takımı rangers. Sene Ffp bitiyor opsiyonlu alınabilirdi 2-3 oyuncu. Yönetim ffp arkasına sığındı, yatış yapıyor resmen. Sezon sonu gelmeden yönetim bırakmalı, şansları seyirci olmamasi

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mayısta bu yönetimin kalma ihtimali hic yok zaten ibra olmayacaklar

Ultraslan denen pislik oluşum, fatih hoca gökselle konuşuruz dedi diye açıklama yayınladı. Cengizden para almışlardır.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erj86hmXYAsVdLk.webp

Ya hocaya kızıp transfer yapmamak nedir bu nasıl bir ihanettir arkadaş..

Orta sahada bir tek taylan var bir tek taylan..Hızlı kanat yok,sağ bek yok..

Ben artık normal görmüyorum bu olayları.. Dünkü ali koç un aleni yönetime sallaması, 10 dakika sonra başkanın cevap vermesi falan...

Yani çok şey söylemek istiyorum da artık ne denir bilemiyorum..

Apo haini biraksin İ love you hocam ayaklarini.Ama iclerinde en sinsi olani baskan.Hep ajitasyon, hep bariyerler, hep ffp falan biktirdilar hocayi ve taraftari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt