Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koltuk sevdalıları İSTİFA !!!

Belliydi İrfan,Visca vs. tamamen yonetim-hoca çatışmasının hamleleriydi.Onyekuru gelirse şükretmek lazım.Transfer mransfer olmaz bu saatten sonra.

Galatasarayin şu an kadrosu çok vasat, herkes hemfikir sanirim bu konuda. Marcao ve taylan dışında her maç standart oynayan oyuncu yok. Ona rağmen bu seviyede devam ediyoruz. Yönetim ona rağmen hiçbir hamle yapmadı. Artık ffp bitiyor opsiyonlu alınması gerekirdi 3 adam en kötü.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilerek transfer yapmıyorlar. oyuncu almak veya satmak için çaba sarf ettiklerini dahi düşünmüyorum.

şampiyon olsak bile galatasaray yönetime rağmen şampiyon oldu denecek.

dolayısıyla seçime kadar masalarında oturup görev sürelerini tamamlayacaklar ve gidecekler. biz de boşuna o gelecek bu gelecek diye kafayı yemeyelim.

oyuncular ve hoca ne kadar formsuz olursa olsun şu rezil yönetime inat mevcut kadroya ve hocaya destek vermek lazım.

levent tüzemen bşk adayları konusunda ne dedi? transfer konusunda kasa kolaylığı vs gibi

#YalnızdeğilsinFatihTerim yüklen yüklen

sana kacacak diyen erolculara koymadan gitmek falan yok hoca ona göre

ersunu yedik aykutu gönderdik ismaili yolladik sirada erol var

Galatasaray başkanı olmak bu kadar kolay olmamalı.İki benzinliği olan adam bize başkan olamaz.Reklamın kralını yapmayı biliyorlar.Gelir gelmez Ndiaye’yi satıp oyuncu maaşlarını ödediler.Lan ben de gelsem aynı şeyi yapardım zaten.Sizin bizden farkınız ne o zaman?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt