Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Tüzemen: "Fatih Terim'in konuşmasından sonra İrfan Can Kahveci'nin fiyatı 7 milyon €’dan 13-14 milyon €’ya çıkmış. Yönetim rahatsız."

Levent de yonetimi koruyor sanirim. Ne kadar dogru acaba?
Şu herifin karşısında 1 tane adam olsa ve şu cümleyi kursa keşke... "İrfan Can 2 milyon € olsa bile bu yönetim alamazdı!"

Tüzemen yönetimi savunmadı orada, sonrasında Ultraslana açıklamayı yönetim yaptırdıya getirdi.

Galatarasay tarihinin en başarılı hocalarından, sağlam galatasaraylı ergin atamanı bile yuhaladi ultraslan denen oluşum. Ergin hoca yaşam tarzı uymuyor tabi tarikatçı ultraslana.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zamaninda uA, Dursundan para alirken

Transfer donemi baslamadan bu baskan bozuntusu aynen su aciklamayi yapti.Transfer yapacagiz ama tatmin eder mi taraftari.

Bunu diyen adamin İrfana degil 14 milyon 4 vermesi bile sacma.Zaten Basaksehire giden teklif yok, resmi bisey yok.

Amac tamamen hocayi biktirmak.

Ya bunlar nasıl ibra olmayı düşünüyorlar çok merak ediyorum.
Ekstra gelir getirmiyorsun, şampiyonluk kovalamak için takıma katkıda bulunmuyorsun.
Ee ne olacak böyle.
Alma-satma ffpde başabaş geldik lan kardeşim bu yöneticiliği sokaktan herkes yapar ekstra birikim, bilgi, yaşa ihtiyaç yok.

Levent Tüzemen: "Yönetim bu oyuncular için 'Taraftar istemedi, biz de transfer etmeyeceğiz' diyecektir. Bu çok net. Fatih Terim hiçbir zaman yalnız olmaz. Kapalı kapılar arkasındaki şeylerin sızdırılmasından rahatsızlık duyuyor."

buymus leventin dedigi

Terim zamanında Tanburacı'ya yaptığı gibi bu Tüzemen'i de arayıp galizleri yağdırmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt