Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.688
- 18.216
- 2.228
Taraftar uyanıyor bizim herhangibir gruba yada oluşuma ihtiyacımız yok çünkü biz GALATASARAYLIYIZ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü 7 mil.€ olsaydı İrfan Can'ı alırdı bizim yönetim eminim !Levent Tüzemen: "Fatih Terim'in konuşmasından sonra İrfan Can Kahveci'nin fiyatı 7 milyon €’dan 13-14 milyon €’ya çıkmış. Yönetim rahatsız."
Levent de yonetimi koruyor sanirim. Ne kadar dogru acaba?
@Umut Öfkeli sence uA halen sucsuzmu
Reis sporx ilk olarak öyle bi tweet attı ki direk sazan oldu herkesLan Levent bir şey demedi hocaya, tweet okuyup gaza gelmeyin.
Ultraslana açıklamayı yönetim yaptırdı diyen tek kişi o şu an.
hoca konuşunca irfanın fiyatı 7 den 13 e çıktı yalanı leventten çıktı amaLan Levent bir şey demedi hocaya, tweet okuyup gaza gelmeyin.
Birisinin demesine gerek yok abi apaçık belli olanlar bu milli takım meselesinden sonra hep taraflı durdular dursun başkanım getirdi hocayı daLan Levent bir şey demedi hocaya, tweet okuyup gaza gelmeyin.
Yönetimi savunacak tek kelime söylemedi. Yönetim rahatsız oldu gitti uAya açıklama yaptırdıya getirdi. Hoca da bunun yüzünden tepkili dedi.Reis sporx ilk olarak öyle bi tweet attı ki direk sazan oldu herkes![]()
Fiyat kesinlikle yükselir iş bitmediyse. 13-14 kolpadır ama 6 istiyorlarsa 8 isterler hoca isim zikretti diye.hoca konuşunca irfanın fiyatı 7 den 13 e çıktı yalanı leventten çıktı ama
Fatih Terim: Senin ben bıyıklarını s.... Osman Tanburacı demişti.
Tiplere baksana coluk cocukulan bu ultralar millete twitterdan saldırıyor yanlış yaptınız diyenlere
profilinde ua yazanları spamlayın twitterda