Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Tüzemen: "Fatih Terim'in konuşmasından sonra İrfan Can Kahveci'nin fiyatı 7 milyon €’dan 13-14 milyon €’ya çıkmış. Yönetim rahatsız."

Levent de yonetimi koruyor sanirim. Ne kadar dogru acaba?
Çünkü 7 mil.€ olsaydı İrfan Can'ı alırdı bizim yönetim eminim !

Levent Tüzemen'e göre yönetim rahatsızmış bir de, Fatih Terim rahatsız biz rahatsızız taraftar senin gibi Rodop gibi Ali Naci gibi uA taraflı kalemlerden rahatsız

Fatih Terim: Senin ben bıyıklarını s.... Osman Tanburacı demişti.

Bu ua yı ezelden beri sevmiyorum.Seyrantepe’de trenlerde yaptıkları rezillikleri unutmadım.

Bütün camiayı ua bağlamak da saçma bu takımın sahibi onlar mı hayırdır? Koca kulüp nereden tutsan elinde kalıyor kafayı yiyeceğim.

Lan Levent bir şey demedi hocaya, tweet okuyup gaza gelmeyin.

Ultraslana açıklamayı yönetim yaptırdı diyen tek kişi o şu an.
Birisinin demesine gerek yok abi apaçık belli olanlar bu milli takım meselesinden sonra hep taraflı durdular dursun başkanım getirdi hocayı da

Reis sporx ilk olarak öyle bi tweet attı ki direk sazan oldu herkes :)
Yönetimi savunacak tek kelime söylemedi. Yönetim rahatsız oldu gitti uAya açıklama yaptırdıya getirdi. Hoca da bunun yüzünden tepkili dedi.

Hatta Akbaba transferinde de aynısı oldu, birileri karışıyor ve fiyat yükseltiyor isim duyulunca dedi.

hoca konuşunca irfanın fiyatı 7 den 13 e çıktı yalanı leventten çıktı ama
Fiyat kesinlikle yükselir iş bitmediyse. 13-14 kolpadır ama 6 istiyorlarsa 8 isterler hoca isim zikretti diye.

Ali denilen herif 1 gün sonra aynı isimleri söyleyip biz de istiyoruz dedi.

Hoca sacmaliklarina devam ederse td nobeti acmamiz icab eder

Etmeyecegini umuyorum

Hoca en son gittiğinde de beşiktaşa saplayıp gitmişti di mi ? Olimpiyat stadındaydı hatta maç. Yine saplarız inş ama inş sonu aynı olmaz.

Fatih Terim: Senin ben bıyıklarını s.... Osman Tanburacı demişti.

ooo eski güzel günler.

Hatırladıkça gülerim yaw, favorimdir.

baksana şuna

7adc9da9844a1dc337656f476d891846.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt