Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Keramettin TANRIVERDİ kardeş, yarım saat için yönetime küfür serbest olsun, bir topic aç millet rahatlasın. Geçen sefer yaptığımız gibi.

Herkes çok gergin, her an bomba patlayabilir.

Fiyat kesinlikle yükselir iş bitmediyse. 13-14 kolpadır ama 6 istiyorlarsa o isterler hoca isim zikretti diye.

Ali denilen herif 1 gün sonra aynı isimleri söyleyip biz de istiyoruz dedi.
hoca hiçbişey söylemeseydi de irfanı 10 dan aşağı asla vermezlerdi yönetim yine çocuk kandırır gibi bahaneler üretiyor. ki zaten irfan transferi medyaya önceden sızmıştı bile

Yav bu yönetim sanki 7 Milyona alabilir İrfan'ı tamamen işten sıyrılma adına ortaya çıkarılmış haberler. Oyuncu alınmış veya anlaşılmış olsa zaten hoca isimleri söylemezdi bile. İrfan bize gelmeyi istiyor ama yönetim almayı beceremiyor dedi ismini söyleyerek.

@Keramettin TANRIVERDİ kardeş, yarım saat için yönetime küfür serbest olsun, bir topic aç millet rahatlasın. Geçen sefer yaptığımız gibi.

Herkes çok gergin, her an bomba patlayabilir.
Kes lan

Sen kim yonetime kufretmek kim haddini bil serhat misin nesin

Galatasaray Yonetimi bu yiyorsa hakaret et GSCimbomdasin

Hocanın takımdan ayrılacağı her ihtimal uykularımı kaçırıyor.. bu kadro varya max göreceği sıralama 7. dir. Yönetim gitsin biraz utanması olsa apo bu gece istifa ederdi bunlar için önce makam sonda takım.

Isin komik tarafi, herhalde hocanin zamaninda bunlar taraftar degil seyirci dedigi grup simdi onu o taraftarla karsi destekliyor.

Isin komik tarafi, herhalde hocanin zamaninda bunlar taraftar degil seyirci dedigi grup simdi onu o taraftarla karsi destekliyor.

Kırmızı çizgimizi aşmayacaktın @mustafa cengiz

EL2i6aIXkAEGN5a.webp

Sokarlar ultraslana da yönetime de yeter lan artık transferi geçtik hocamızdan da edecekler bizi çer çöp dolu bir kadroyla ligin tepesinde olan adama ona buna kendini peşkeş çeken sucuk ekmeğe onu bunu yalayan tipler yüzünden hocayı küstürdüler

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt