Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam Arda'ya varana kadar yönetimin türlü rezillikleri oldu. Fenerliler hocayla uğraşırken ali koçla hatıra fotoğrafı çektirmeler, vaadedilen ama yapılmayan transferler.. Liste uzar gider bunları hepimiz biliyoruz. Kendi reklamları için mobese görse konuşacak tipler, kriz anlarında her defasında ortadan kayboluyor. Bir de utanmadan paralı kalemlerine haber üfürüyorlar.

Rengim hocayla yönetimin arasında fikir ayrılıkları olduğunu hepimiz biliyorduk zaten hoca bunu defalarca söyledi ayrıca arda konusu da yönetim için basit bir konu değil

20 içinde ya büyük bir transfer gelecek ya da bu yönetim gidecek. Ortası yok artık bunun.

Rengim hocayla yönetimin arasında fikir ayrılıkları olduğunu hepimiz biliyorduk zaten hoca bunu defalarca söyledi ayrıca arda konusu da yönetim için basit bir konu değil
Renktaş haklısın Arda konusunda,ama bence asıl mesele hocanın ismi altında ezilmeleri.
Normal şartlarda bir teknik direktörün yönetime basın üzerinden sallaması görevden almayla sonuçlanır ya da istifaya zorlanır. Terim bunu Arda konusundan önce kaç defa yaptı,ama hala arkasında büyük bir taraftar desteği var.Dokunamıyorlar

@Osman SEDEN kardo bak daha 4 gun once foruma yazdığım ve sildigim bi sembolun anlamini yazcam sana dmden,fatih hoca ile alakali
Ulan bildirimlere bakarken yeni farkediyorum bidaha benden alinti yapma demissin. Sende ha brutus
Yorumlarimi yeni metin belgesiyle paylasma vaktim geliyor anlasilan.

Moralim çok bozuk ya kulübün temel taşları resmen parçalanıyor... ultraslanın bunu yapmaması lazımdı hocaya karşı , yönetimi sevmiyordum artık nefret ediyorum
Kenetlen derken parçalanmaya başladık

Hocanin kafasinin rahat olmadigi ortada kaosun surmesi Galatasaray a zarar verir

ligde kafa kafaya gidiyoruz imkansizliklara ragmen kupada ceyrek finale kaldik

allah askina icinizde biraz Galatasaray sevgisi varsa transferleri yapin kongrede sektirip gidin ama hocayi daha fazla yipratmayin aptal herifler

Adjustments.webp
Adjustments.webp

30 dk da 600 takipci unfollow etmis sabah cok daha buyuk bir tepki bekliyorum hocayi satani biz de satariz cok net kimsenin gozunun yasina bakmayiz sucukcular bunu iyi bilsin

Ekli dosyalar

• Adjustments.webp
    Adjustments.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 54
Moralim çok bozuk ya kulübün temel taşları resmen parçalanıyor... ultraslanın bunu yapmaması lazımdı hocaya karşı , yönetimi sevmiyordum artık nefret ediyorum
Kenetlen derken parçalanmaya başladık
Kimsenin parçalandığı yok renktaş sakin ol sıkma canını. ultrAslan kim köpek ki taraftarın tamamını temsil edecek? Taraftar ve teknik ekip bir arada. Yönetim önce bir ultrAslan'ı yanına çekmeye çalıştı bugün işte ama şu anda ultrAslan da transfer gelmediği sürece yönetimin arkasında durmayacaklarını açıkladı ki duramazlar zaten. Dediğim gibi ultrAslan yönetimi tüm taraftara karşı savunacak ve yönetime barikat olacak bir konumda değil. Yönetim tek başına yani anlayacağın. O da en fazla 4-5 ay sürecek. Hain olarak anılmak istemiyorlarsa transfer yapar giderler. Transfer yapmazlarsa da hain olarak anılacak şekilde giderler. Mükemmel bir transfer sezonu geçirsek ve yapılan transferlerin de katkısıyla şampiyon olsak bile giderler. Ne olursa olsun giderler artık. Biz bu kaostan her zamanki gibi şampiyonlukla çıkalım ve yeni yönetim ve FFP'siz bir transfer dönemine Fatih Terim ile sözleşme imzalayarak girelim yaz kampına.

Kimsenin parçalandığı yok renktaş sakin ol sıkma canını. ultrAslan kim köpek ki taraftarın tamamını temsil edecek? Taraftar ve teknik ekip bir arada. Yönetim önce bir ultrAslan'ı yanına çekmeye çalıştı bugün işte ama şu anda ultrAslan da transfer gelmediği sürece yönetimin arkasında durmayacaklarını açıkladı ki duramazlar zaten. Dediğim gibi ultrAslan yönetimi tüm taraftara karşı savunacak ve yönetime barikat olacak bir konumda değil. Yönetim tek başına yani anlayacağın. O da en fazla 4-5 ay sürecek. Hain olarak anılmak istemiyorlarsa transfer yapar giderler. Transfer yapmazlarsa da hain olarak anılacak şekilde giderler. Mükemmel bir transfer sezonu geçirsek ve yapılan transferlerin de katkısıyla şampiyon olsak bile giderler. Ne olursa olsun giderler artık. Biz bu kaostan her zamanki gibi şampiyonlukla çıkalım ve yeni yönetim ve FFP'siz bir transfer dönemine Fatih Terim ile sözleşme imzalayarak girelim yaz kampına.

Durum artık kaos ile beslenmekten çıktı hocanın yüzünden okunuyordu her şey. Bu yönetim hocanın içindeki hevesi de bizim hevesimizi de hep sömürdü. Geldiklerinden beri sıfıra alıştırmaya çalıştılar her transfer dönemi eksik bölgeleri es geçtiler,bugün artık hocanın çok istediği irfan üzerinden tezgah kurdurtması şok etti... hoca ihanete uğradı biz taraftar ise çaresiz

Durum artık kaos ile beslenmekten çıktı hocanın yüzünden okunuyordu her şey. Bu yönetim hocanın içindeki hevesi de bizim hevesimizi de hep sömürdü. Geldiklerinden beri sıfıra alıştırmaya çalıştılar her transfer dönemi eksik bölgeleri es geçtiler,bugün artık hocanın çok istediği irfan üzerinden tezgah kurdurtması şok etti... hoca ihanete uğradı biz taraftar ise çaresiz
İşte diyorum ya sana son 5 ayları kaldı. Ya hain olarak anılacaklar ya beceriksiz. Hain olarak anılmak istemeyeceklerini düşünüyorum. O yüzden son 5 aylarında hocayı mutlu etmekten başka çareleri yok. Yeni gelen yönetim hoca ile güzelce konuşup heyecanını yerine getirecektir zaten o konuda korkum yok.

Yönetim gideceğini bildiği için kasa kolaylığı yapmıyor yazdan beri. Satışta yapamıyolar beceriksizler, kulüpte parada yok. Nasıl transfer bekliyoruz ki. Bu kadroyla devam edecrğiz gelirse henry gelir sadece.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt