Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca esas mesajı genel kurula verdi. "Ben bu yönetimle devam etmeyeceğim, seçmeyin" dedi. Bu dakikadan sonra M.Cengiz dönemi bitmiştir. Transfer yapacak olsalar bile Hoca: "Yapmayın, istemiyorum" diyebilir.
Bu saatten sonra Transfer Nöbeti değil Seçim Nöbeti açılmalı. Hoca'ya da şans dilenmeli/dua edilmeli. Bu dönem de şampiyon olursa artık kimse durduramaz (kendi camiamız hariç)

Gs da transfer bitmez diyen apo defol git artik. Sen ne ise yariyorsunda koltugu isgal ediyorsun. Ne var lan bu koltukta komisyon mu yoksa

Yangın tayfa sahneye çıktı sonunda ama ateşin daha çok körüklenmesi lazım

Rezil yönetim bari en azindan Onyekuruyu getirseydiniz. Onu bile getiremez bu amatörler. En azindan yeni transfer Onyekuru,Muslera olur.

Belhanda emre akbaba falan bunlarla sözleşme yenilenmemeli .Hoca da yönetim de değişebilir yeni gelecek olanların onu açılmalı .Ffp de bitiyor madem .

Şimdi bu yönetim sözde yönetim olarak kalsın. Hiç bir şeye karışmasınlar. 1 tane bile transfer yapmasınlar, bir oyuncu göndermesinler. Şunun şurasında 5 ay kaldı gitmelerine. Fatih Terim de bu yönetimle çalışmayacağını dolaylı yoldan ima etti dün akşamki sözleriyle. Mayıs ayında gelecek yeni başkan Fatih Terimle 3 yıllık sözleşme imzalar ve yolumuza devam ederiz. Şampiyonluk yarışı için de mevcut kadroyu Fatih Terim'in bu haliyle bile şampiyon yapma ihtimali var ama yönetim Terim'e mobbing uygularsa, nasılsa gideceğiz deyip oyunculara falan maaş ödemezse o zaman ilk 10'a zor gireriz varsın girmeyelim bir senemizi feda edelim önümüzdeki güneşli günler için.

Başakşehir, Martin Skrtel'in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt